Cyber er kedelig eller hvad ?

forumspørgsmål

Cyber er kedelig eller hvad ?

forumspørgsmål af
Felicia.
Oprettet 12 år 11 måneder siden

Hej
Er det kun mig, der synes at debatterne er blevet kedelig. Synes ikke rigtig der er nogen der skriver i dem så tit længere. Det synes jeg er lidt synd. Synes cyberhus er blevet lidt kedelig. Hvad synes i ? :)
KH Felicia.

Kommentarer

Nu er det jo ikke nødvendigvis debatterne folk bruger. Jeg bruger f.eks. mere min tid på at læse brevkassesvar og blogindlæg :P

472

jeg er helt enig med dig Felicia, syntes ikke rigtig der sker noget her i debatten mere det er faktisk ret synd

497

Jeg tror det er fordi at de vigste debatter ikke er over i venstre side mere . Som viste hvad for nogen som var de vigste debatter Kh Felicia

501

det er det nok ja

581

Hej Felicia og andre i denne her tråd..

Hvor er det fedt I siger til, når I synes der sker noget på Cyberhus som undrer Jer. Jeg synes også I har ret i, at der mangler lidt de der udtræk i venstre side, så man nemt kan følge med i de seneste debatter.

Vi har lige haft en snak om det og bestemt, at vi vil lave lidt om på boksen i midten så de nye debatindlæg bliver mere synlige. I løbet af ugen kommer der en ny funktion, så prøv at holde øje med den og se om ikke det vil hjælpe lidt. Det kunne være rigtig fedt at høre jeres mening om det.

Tak for Jeres input..:)

Bedste hilsner

Erroll
Cyberhus

528

Hej igen..

Så vil jeg lige fortælle jer, om de ændringer vi har lavet. Som I nok har set, så har vi jo lavet den her udtræksboks på forsiden, i stedet for ude i venstre side. Dem kan I læse mere om her

Det synes jeg egentlig er fint nok, men problemet kom fordi at der også blev trukket brevkasser og andre ting ud i den boks. Så forsvinder de nyeste debatindlæg meget hurtigt.

Nu har vi gjort det, at vi ikke lægger så mange brevkassespørgsmål ud i boksen, så debatindlæggene får mere plads. Prøv at lægge mærke til det og se om ikke det hjælper lidt..:)

Og igen..tak for jeres feedback..:)

Hej igen

Erroll
Cyberhus

557

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program