hjælp?

forumspørgsmål

hjælp?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 2 måneder siden

Hej jeg er en pige på 17, hvis selvværd ikke er super. Jeg er ikke jomfru og jeg plejer ikke at være nervøs for sex, indtil jeg mødte min nuværende kæreste, som er fantastisk, han siger jeg intet har at være nervøs for, men det er jeg og jeg vil gerne have han synes jeg er god..

Jeg er rigtig nervøs når vi har sex, men det bliver endnu værre, hvsi JEG skal være den aktive.

Hvordan bliver man god til at ride??

Og er der andre stillinger hvor jeg kan være den aktive?

Eller stillinger en dreng synes er frækt, uden jeg er aktiv?

 

Jeg kan ligeså godt lære at gøre det bedst muligt nu når jeg absolut skal være nervøs. håber jeg får svar.. (:

Kommentarer

Hej..

Jeg ved at man ikke skal have sex med hinanden, hvis den ene bliver for nervøs. det skal være dejligt for begge patner. Jeg har ikke forstand på så meget ang sex. men måske du kunne prøve at skrive et  brevkasse indlæg ved sexlininen. eller prøv og ring til dem at spørge. De er gode til at svare på spørgsmål ang sex og ens følelser. Deres nr er 70202266 og de har åben fra 15 til 17. :-)

smil Fra Felicia.

319

 Bryster er altid dejligt at se på...

303

Hej Anonym.

Rigtig super at du har fået dig en fantastisk kæreste som du er rigtig glad for.

Ja du er slet ikke den eneste pige der har haft det sådan igennem tiden, det er en rigtig normal ting som enlig bare udstråler dine følelser for din kæreste rigtig meget. :)

Ud fra hvad jeg fornemer så holder du rigtig meget af din kæreste, og derfor er det også naturligt at du er nervøs for at skuffe ham under sex. Som sådan så er der ikke rigtig nogen "medicin" mod det, men kan alligevel godt give dig et par råd med på vejen.

Prøv at snakke med din kæreste om hvor nervøs du enlig er, forklar ham hvad du føler for ham og at du virkelig ikke vil skuffe ham. Hvis i snakker lidt om det kunne det godt løsne lidt op for din nervøsitet, måske har han det på helt samme måde.

Når i så når til at skulle have sex så er det vigtigt at i bruger noget glidecream, spyt eller lignende, og gerne lidt ekstra meget da du højst sandsynligt vil være strammere end du plejer at være fordi du er lidt nervøs. Noget andet du også skal huske det er at mærke godt efter hvor dine grænser går, hvis der er noget du begynder at finde ubehaligt så skal du huske at sige stop overfor din kæreste.

Det var de bedste råd jeg kunne give dig, håber at det kan hjælpe dig.

Venlig hilsen Daniel

318

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program