Til Alle Drengene

forumspørgsmål

Til Alle Drengene

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 5 måneder siden

Min kæreste har snart føldselsdag. Han blir 12. Men vi er begge meget 'voksne' af vorea alder. Så man kan vel allerede kalde ham en 13-årig, efter min mening

- Hvad kan man give ham som i tror han blir glad for? for jeg er altså blank...

Kommentarer

stavefejl: Af vores alder*

550

Hej.

Noget tøj eller parfume, eller et smykke

Mine forslag.

smil fra Felicia

593

Jeg er 13 og min kæreste 14.

Nu er det jo meget forskelligt hvad drenge kan lide. Og du kunne jo spørge ham hvad han ønskede sig (arrangerer du et surprise party er det nok en dum idé :-) ). Ellers kunne du give ham en CD med hans ynglingsband, finde en pæn trøje (ja man KAN faktisk godt finde t-shirts til omkring 100-200 kr. med noget på) eller bare finde et eller andet som symboliserer "jer". Min kæreste gav mig en halskæde hvor der på den ene side står vores navne og på den anden side vores dag. Altså dagen vi kom sammen.

Men det er dig der kender ham bedst. Så tænk på hvad han kan lide. Skriv måske en seddel med ting du kan huske han går virkelig meget op i. Hvis han taler om en ting og du tænker: "Åh nej ikke igen. Er så træt af at høre om det", så burde det være et klart tegn om at han virkelig godt kunne tænke sig at få det. Og måske har han fortalt om nogle ting her op til hans fødselsdag for at give dig ideer til julegaver? Ellers så tag ham med ud i byen og "shoppe". Så se om han finder et eller andet hvor han bare står med små fødselsdagslys i øjnene :)

Held og lykke

581

hej. de fleste drenge begynder i den alder at bruge deo. derfor synes jeg du kunne købe en axe deo da de er meget populære. hvis jeg skulle bestemme hvilken ville jeg vælge "marine" som er lilla :)

venligst Thomas

545

Jeg syntes du skal spørge ham om 5 ting han ønsker sig. Og så vælge det du syntes han måske ville få mest ud af. Eller også en biograf billet til en god film sammen med dig? det er altid en god fornøjelse!

/ jakob

582

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program