...Jeg hader dig. Gør jeg ik?

forumspørgsmål

...Jeg hader dig. Gør jeg ik?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 5 måneder siden

Ja. Hej! :D

Ret mig hvis dette er det forkerte forum/debatinlæg. Men jeg mener selv at det er den del af at være teenager. Det jeg har oplevet. Hvis ik, så er jeg ik sikker på hvor den skal hen :)

Jeg er en pige, som virkelig virkelig VIRKELIG har forelsket mig i en dreng (unormalt ik ogs?) og jeg tror virkelig ik jeg kan finde en dreng her i verden, der minder så meget om mig, som han gør, det er helt vildt. Og han er sød, og flot og alt det der. Men for... Tid siden! så jeg et billed, af ham og hans nye kæreste (og det var IK lavet på et billedændringsprogram) Og jeg blev så ked af det, og så voldsomt chokket, at jeg bare sad og stirrede. 'Det' ramte så hårdt jeg ik kunne græde. Men efter nogen tid, troede jeg at jeg var ligeglad, jeg var ik sikker. For jeg var følelsesløs indeni, og er det stadig. Og efter nogen tid, tænkte jeg: "okay, han er ret køn, og det ville ik gøre mig noget at kende ham. Men hvordan fanden FORELSKEDE jeg mig lige i ham?!". Og nu går jeg og sir til drengene i min klasse de kan kalde ham pige (de syns han ligner en) og Bitch og bøsse, og alt muligt. Så nu er jeg teknisk set vred på en jeg elsker. Og jeg har ik den fjerneste anelse om hvorfor?

Kommentarer

Hey sweetie (:

 

Jeg er en pige også .. og jeg tror du har skrevet dit indlæg det rette sted (;

Jeg forstår godt at du blev chokeret og vred og jaloux og alt, det man ellers bliver.

Tror du at du hader ham? Tror du ikke det er ligesom for at tage hævn, at du lader andre svine ham til? for hævn kan føles lægende, selvom han måske ikke ved det.

Jeg tror ikke du hader ham, og du siger selv du elsker ham?

Men har han en kæreste - er der ikke meget at gøre. Så du bliver nødt til at glemme ham, og det kan godt tage sin tid, men alt tager tid (:

Hvis han bliver single igen på et tidspunkt, kan du jo gøre op med dig selv om han er værd at satse på igen.

Men husk at kærlighed er ikke noget man selv kan styre så lad det ikke gå ud over andre (:

Indtil videre synes jeg du selv skal finde en ny måde at komme videre på, og ikke bruge tid på at snakke dårligt om ham - hellere snakke om hvordan du føler, så du kan bearbejde det og komme videre.

Så held og lykke (;

663

Hej med dig. jeg tror at B. har ret, at du måske egentlig er vred på ham fordi han har en kæreste, og du måske føler at det burde være DIG der var på det billede og ikke en eller anden pige. måske skulle du fortælle ham om at du var forelsket i ham i lang tid og at du er lidt jaloux, også se hvad han siger til det. altså ta' tingene som det kommer. (; jeg ved godt jeg måske lyder lidt dum når jeg siger 'det er jo bare en dreng' - men altså, der kommer så mange drenge endnu, og du kan jo bare vende den om og sige: okay, han har en kæreste som gør ham glad. eller hvis nu du havede en kæreste som du elskede osv. og du har også en drengeven, ville du jo nok tænke at man kan jo godt begge dele ikke? :) håber du kunne bruge det, ville ellers havede skrevet et længere indlæg, men jeg har ikke tid.

Hilsen B)

730

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program