Noget der gør ondt :(

forumspørgsmål

Noget der gør ondt :(

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 4 måneder siden

Hej.

 

Jeg er i kærligheds problemer...... Mig og min bedsteven er vild med en pige. Min ven er begyndt at tage hjem til hende, og hun kan også godt lide ham :(. Det gør så frygteliig ondt!. Please hvis der er nogle piger der vil skrive en kommentar/svar til det her vil jeg blive så glad. Hvad kan piger lide? Hvad synes de er sjovt. Hvordan score man?

Kommentarer

Der er desværre aldrig en facitliste til at score. Men vær dig selv. Du vil vel gerne have at hun falder for din personlighed og ikke en eller anden person du bare "spiller" for at hun kan lide dig. Spørg hende om hun har lyst til at lave noget. Eller spring ud i det og sig, du syntes hun er sød, og at du godt kunne tænke dig at invitere hende på en pizza eller en restaurant? (måske er en restaurant lidt stort da det som regelt tager lang tid og ikke er så nemt at komme fra hvis du fortryder)

Men pas nu på! For dit venskab med ham her kammeraten skal ikke gå i stykker. Der er SÅ få forhold som holder længere end et venskab.

Held og lykke

/P

640

Enig med forrige svar - Men som sagt husk dit venskab til ham din ven.

Og ja det gør ondt, men kærlighed er ikke noget man kan styre, og hvis de to er glade for hinanden må du desværre nok vænne dig til det ;/

Men du kan jo altid prøve (:

705

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program