online altid

forumspørgsmål

online altid

forumspørgsmål af
kit katten
15 år
Oprettet 6 år 1 måned siden

jeg er online for det meste.... hvis man ikke er online ved man ikke rigtig hvad der sker og man bliver holdt lidt udenfor. men så hvis man ser på den anden side så kan man jo heller ikke hele tiden være online for så er man ikke rigtig til stede.... så sidder man bare og glor på en skærm..

Kommentarer

Always on.

For nogle betyder det meget for dem at være online, men det gør det ikke for andre. For nogle er det vigtigt at være en del af internettet fordi så følger de med i hvad deres venner og familie laver. For andre er det bare hvis de skal se en film på Netflix eller TV2 play. Der er også nogle der er så afhængige af internettet at de ikke kan slippe det hvis deres idol har lagt noget op på fx snap chat, facebook, instagram, twitter, vine og skype. Det er nemlig ikke et krav at være online for det er op til personen selv. Selvom der er alders grænser til de forskellige apps eller ting er der stadig børn som for det når de er 8 år eller lignende. Jeg bruger det selv hvis jeg fx skal tjekke lektier eller lave dem. Det kan også være hvis jeg skal se en film på viaplay, eller skal skrive med en ven på skype, men jeg er ikke afhængig af internettet og det syntes jeg er rart.

259

Jeg kan godt lide at være online men bruger det kun til film og spil.

243

det er godt at være online

274

VIL DU HAVE WUD?

288

hej venner jeg har faktisk.. øhh.. ikke nogne venner.. <3

285

det er helt okay slumse jeg er også tit lonly men jeg laver bare sandkager i min gård.. men øhh.. vi kan jo blive venner.. fordi du er fatisk..øhh..øhh ret lækker..

263

det er okay at bruge facebook når man er under 13. bare du får lov af dine forældre. mange børn bruger kun facebook til at spille på mens de er små

262

man går helt klart glip af noget hvis man ikke er online. men tilgengæl er det meget sundere

262

logger du nogensinde af

nej det er upraktisk og kræver tid jeg gør det dog en gangimellem på facebook da der er meget private ting på og du kan blive hacket nemt hvis ikke man logger af,,,

264

Hej synes at det er okay at man er på Facebook før man bliver 13 år hvis man bare får lov af sine forældre jeg er selv på Facebook med mine børnebørn de synes bare jeg er mærkelig fordi jeg bruger Facebook men synes det er en god ting hvis man som mig er der hjemme og få nyheder på.

253

Synes det er et godt intertiv

241

vores debat handler om internettet. jeg synes det er sjovt at være online fordi man kan se hvad andre laver. hvis jeg ikke er online ser jeg tv fordi jeg er doven og slap. det er vigtigt for mig at følge med i hvad andre laver fordi jeg synes det er sjovt og hvis jeg ikke havde socialemedier så havde jeg ikke noget at lave.
skriv en kommentar så vi kan debattere om hvor vigtigt internettet er for jer.

HILSEN LISA DEN SEJE

245

Vores debat indlæg handler om socialemedier. jeg elsker at være online fordi så kan jeg se hvad andre laver og snakke med mine veninder. nej, man er ikke udenfor bare fordi man ikke er på de socialemedier. ja, nogle gange er det vigtig at følge med i hvad andre laver. Hilsen H123

241

Jeg syndes at det er okay at være online men bruger det mest til at se film eller være på instagram/snapchat. Jeg syndes ikke man er udenfor men det er jo altid rart at vide hvad der sker. Det er ikke nødvendigt at følge med i hvad der sker men det er rart at vide hvad der sker med venner og familie.

247

det er ok men man skal huske at være social og sammen med familien. jeg kan godt se Netflix i nogen timer men så går jeg ned til mine forældre når jeg er færdig.

215

Hej jeg er en pige med mange spørgsmål om sociale medier såå...

At være online nu om dage er vel helt normalt, men find en balance, og find ud af hvad der er ok. Er det ok at sidde konstant med mobilen, for at tjekke Kylie Jenners billeder eller savle over Justin Bieber ved aftensmaden? Mig personligt, føler mig ikke "udenfor" hvis jeg ikke følger med på instagram. Man ved bare ikke hvad der er sker, og det er jo på en måde ulempen. Kan vi teenagere lade være med at skulle være så nysgerrig og vide alt ting omkring os? For mig kan Instagram også være et sted, man kan være sig selv. Sætte et præg på sin profil eller have en pigesnak/ lektiehjælp på en klasse chat. Min mening er ikke stor i den her debat, men det er rat at kunne fortælle at det er ok at man ikke er " ONLINE ALTID", men kan slappe af og tænke på andre ting, end hvad der sker et andet sted i verden, og fokusere på ens famile.

225

At være " ONLINE ALTID" er okay, det er rart efter en hård dag at kunne sætte sig ned og kigge de sociale medier igennem, eller se et par episoder på netflix, bare du også kan lægge det fra dig og fokusere på din familie.
Det er rart at kunne slappe af, tænke på andre ting, end hvad der sker et andet sted i verden og istedet værre sammen med sin familie, venner eller bare at dyrke sine hobbyer.

261

jeg bruger det bla til at høre musik, spille, snakke/skrive over Messenger fordi det er gratis, se yt og følge med i hvad mine venner ligger op og se sjove videoer. jeg kan godt undvære at være på nettet eller bruge min tlf men så føler jeg også lidt at jeg går glip af noget som fx hvis der var nogle sjove videoer osv

268

Online altid... Det er mere og mere normalt som ung at være aktiv eller online meget ofte.. Jeg ser en del unge der bruger de sociale-medier, til alt, og virkelig alt.. De bruger det rigtig ofte, som måske kan være lidt irriterende.. Men igen det er deres,, Så.. Det er vel også blevet normalt at bruge de sociale-medier så meget som de gør..

251

Jeg er meget online og måske er det også for meget, men det gør også at man kan være sammen med sine venner når man ikke er i skole.

276

At være online er både godt og dårligt. Det er dårligt, fordi man ikke gør glib af lige så meget når man er på de sociale medier, men man har ikke godt af at sidde så meget foran skærmen, men de fleste har det pisse sjovt foran skærmen når man chatter med vennerne. Når man ikke er på de sociale medier går du glib af en heldel. Jeg syntes at det er vigtigt det samvær man har med sine venner på nettet

242

Personligt er jeg altid online og det er fint og det er en god måde at holde kontakten uden at være sammen.
Bare fordi man ikke er online behøver man ikke at være udenfor

258

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program