LORTE LÆRERE!!! Hader dem

forumspørgsmål

LORTE LÆRERE!!! Hader dem

forumspørgsmål af
xoxo boiii
12 år
Oprettet 4 år 8 måneder siden

Hejsa hvor skal jeg begynde Jo MIN ENGLESK LÆRE Ok vi skulle lave en film anmeldelse Yay Jeg lavede det hele UNDTAGEN hvad jeg syndes om filmen men nænæ det var fint at en person ikke skrev skuespillere ARRRRRH FUXK jeg HADER hende Min dansk lære Hun er fin nok MEN JEG HAR EN HEMMELIGHED JEG HAR FORTALT MIN KLASSE OG MIN LÆRE fik det ikke at vide men prøvede at lokke det ud af mig kæft man hun sagde inde i klassen "##### må sige det til mig vis han har lyst" ARRRRRH og en fra min klasse fortalte hende det fuxk fuxk fuxk Min matmatik lære Giver os 2-3 sider lektier for til NÆSTE dag -____- Tak for i læste med

Kommentarer

Hey.

Vil bare lige indskyde, at en vurdering er ret så vigtigt i en anmeldelse. En anmeldelse handler jo om, hvad man synes om det.

Resumé, perspektivering og vurdering.

Der ud over er hvem der spiller rollerne i filmen, kun en lille del af anmeldelsen, hvilket ikke har en særlig stor betydning.

Det var ikke for at hate eller noget, men sådan er det altså :)

174

Hvis du er utilfreds med en lærer på din skole, kan du altid tage fat i elevrepræsentanten på skolen (elevrådet / elevrådsformanden) eller gå direkte til ledelsen (inspektør, viceinspektør, skolebestyrelsen) eller snakke med en anden lærer du stoler på. De har tavshedspligt og skal overholde den.

148

Hvad vis du hadder alle dine lære

 

11

kender godt den følelse har den hver dag alle mine venner har den samme følelse.

38

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program