Kan lig en 32 årig. hjælp.

forumspørgsmål

Kan lig en 32 årig. hjælp.

forumspørgsmål af
Lille mig
Oprettet 9 år 5 måneder siden

 Hej,

Jeg er en pige på 15 år. Ligner en på 17 og er meget moden af min alder.

I weekenden var jeg til en fest hos en af mine venner, det var ikke sådan noget ungdoms noget, de fleste var plus 25. Det er en årlig begivenhed. sidste år flirtede jeg ret meget med en. lad os klade ham L. han ser virkelig godt ud og kan også lig mig, problemet er at han er 32. om aftnen kom han hen til mig og lagde hånden på min hofte og sagde at jeg var virkelig smuk. Jeg svarede at han var skide lækker. Jeg snakkede på det tidspunkt med en anden men kiggede på ham. han kiggede også på mig. Lidt senere skulle han desværre gå, men han bad om mit nummer og sagde at han ville inviterer mig over til noget vin endag. Jeg smilede. Lige inden han gik kiggede han på mig og viskede at hvis han ikke gik ville han jo bare kysse mig resten af aftnen. Senere den aften fik jeg en besked fra ham hvor der stod følgende: Hej søde, uha hvor var det svært at gå fra dig. kommer måske tilbage om en time. knus. Jeg kunne ikke andet end at smile. Men da en af mine venner gerne ville i seng gik vi. næste morgen gik vi ned for at ryde op efter festen og han var der. jeg var lidt genert men krammede ham. Da vi så havde ryddet op, kom han hen for at sige farvel det sagde han sådan her. Så Smukke ( krammede mig og kyssede mig i panden) din dejlige kvinde. Tak for igår. jeg sagde vi ses næste år og han svarede når ikke før. jeg smilede bare. Han spurgte også om han skulle give mig et lift men jeg sagde nej. han kiggede skuffet. 

Nu er mit problem at jeg ikke ved om han mente det han sagde. Om aftnen var han ret beruset men det var han vel ikke stadig om morgnen?? jeg skrev til ham på facebok: Hey tak for igår. så lige din besked. ( min mob kan ikke skrive beskeder så skriver på face) Haha jeg synes også det var svært at se dig gå. vi ses næste år. det skrev jeg igår morges men han har stadig ikke svaret. 

Var alt det han sagde bare for sjov??

Ved godt der er stor alders forskel men vil virkelig gerne kysse ham!!

Hvad skal jeg gøre?? 

Vil meget gerne have svar. men at jeg bare skal glemme ham kan jeg ikke bruge til så meget :( men tak på forhånd :)

Kommentarer

Hej med dig

 

Først og fremmest kan jeg ikke lade være med at tænke på hvad en 15-årig laver til en fest med andre på 25+. Men det er så til at leve med...

Men for guds skyld drop ham. Det er altså en farlig verden at bevæge dig rundt i med en så voksen mand. Nu antager vi at du begynder med at komme sammen med ham. Er du klar til at flytte sammen med ham? Han vil sikkert gerne købe hus sammen med dig eller ligende. Hvad med børn? Hvad med sex? En voksen mand har et andet behov for sex end du som 15-årig pige har (normalt).

 

Du kan sagtens bare kysse ham, hvis du så vildt gerne vil det... Men pas på det ikke udvikler sig. Jeg siger det for at passe på dig! Du skal hellere nyde din ungdom mens du har den. Med en yngre fyr i det mindste.

Jeg forstår godt det gør rigtig ondt, men drop ham. Prøv at ryste ham ud af dit hovede. Det kan også ske du bare er så vild med ham, fordi det er spændende og en ny verden at han er så meget ældre.

218

 Tak for svaret!!

Det var min vens forældres fest hvor mig og mine venner stod i baren, og så kommer man jo hurtigt i snak med mange forskellige mennesker :P

 Det har jeg skam tænkt over. Bare rolig han er meget ungdommelig og jeg tror at vi begge ved at det ikke skal udvikle sig til et forhold. Men jeg vil tænke over det, tak for det!!

211

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program