Du er her

Indlæg af Anonym • 7 år siden

Hvordan får jeg hende til at kunne lide mig som kæreste? Eller gør hun det?

Jeg har begyndt at kunne lide en pige.

Og hun er begyndt at skrive med en dreng inde på et spil vi begge spiller. Hun synes han er meget sød. Men hvad skal jeg gøre for at hun begynder at kunne lide mig? Hun er 2 år ældre end mig. Vi skriver MEGET sammen over mobil. Ca. 100 sms'er til hinanden om dagen...

Hun har kunnet lide mig som kæreste... Kan hun stadig det? Og hvordan får jeg hende til at kunne det eller finde ud af om hun kan lide mig?

Hun går kun efter om man er sød. Men hun synes også jeg er meget sød, men nu har hun også lige fået en anden drengs nummer. Så nu ved jeg ikke rigtigt hvad jeg skal gøre for at få hende til at kunne lide mig.
//Hilsen dreng 13 år.

Kommentarer

Kommentar af Anonym • 1 måned siden

der er lige kommet en ny pige ind i klassen jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre for at hun kan lide mig hun er meget sød skal jeg holde lav profil eller skal jeg prøve at køre all ind og gøre alt for at blive hendes kæreste men hun har en kæreste men hun hader ham forvildt

Kommentar af Anonym • 4 måneder siden

Der går den her pige i min klasse, vi skriver sammen og er sammen i frikvartererne, men jeg ved ikke rigtigt om hun føler det samme for mig som jeg føler for hende.. Please hjælp! Tak.

Dreng på 14 år.

Kommentar af David • 4 måneder siden

Jeg har næsten det samme problem men jeg kan godt lid en anden pige men hun kan ikke lid mig hvad skal jeg gøre?

Kommentar af Anonym • 5 måneder siden

Hvordan er hun er hun den vilde eller den mere stille ???

Kommentar af william • 5 måneder siden

udsene har ikke noget at sige hvis hun kan lide så er det på grun af du er den du er