sex med lære

forumspørgsmål

sex med lære

forumspørgsmål af
<3
Oprettet 9 år 1 måned siden

hej alle sammen

jeg er 16 år gammel

jeg tænder på min lære

han er 22 år gammel og er super lækker

jeg flirter med ham når vi har timer og han flirte tilbage

han skal snart ikke være lære på min skolle mere :(

jeg har totalt meget lyst til at have sex med ham

og har tænkt mig at gøre det når han holder<3

hvad syntes i

er det ok at have sex med en på 22 når man er 16 år?

Kommentarer

Hej ... Jeg syntes nu ikk det er okay at have sex med sin lære... Han skal jo bare lære jer noget... Jeg syntes også at det er dumt af ham at flirte med dig, fordi hvis de andre lære eller skolelederen finder ud af... Jaa... Så blir han fyret PÅ STEDET !!

Så Nej.... det er ikk  OK

Hilsen Mig... ( alder 12 )

394

det er slet ikke ok, ikke ifølge loven, jeg syntes det lyder tæt på nasty, undskyld.

men her er en lille "remse" som kan hjælpe dig og alle andre for den sags skyld: drengens alder (her er det 22) divideret i to plus 7 det er det YNGSTE en dreng må være sammen med... i dette tilfælde: 22 divideret i to = 11 plus 7 = 18, derfor skal du være 18 før du må være sammen med en på 22.

374

Jeg syntes det er helt ok du skal bare kneppe ham hårdt i gennem. Ps Jeg hader Chealse

368

Hej

Jeg synes ikke det er i orden, at have sex med ens lærer. og det tror jeg heller ikke kommer til at ske. hvis din lærer han er fornuftdig. jeg har heller aldrig prøvet at have følelser for en af mine lærer.

men synes du skulle finde en anden på din egen aldre. og husk på at din lærer må ikke have sex med dig fordi du er elev. det kan have konsekvenser

kram

351

 Det er ikke fair for de andre elever, at en lære flirter med en af eleverne. Hvis læren giver dig fordele, bare fordi i flirter med hinanden. 

375

Hvis du er forelsket i ham, og han er forelsket i dig, og han alligevel snart stopper som lærere, så er der intet der kan stoppe jer, det er ikke ulovligt, hverken på grund af alder, eller fordi han skulle være din lærere. jeg er 17 år og har en kæreste på 21. Vi har et perfekt forhold, og nu når vores aldre er så tæt op ad hinanden, kan jeg kun sige at hvis han behandler dig ordenligt, så burde intet stoppe jer, vi har et perfekt forhold, og hans alder er tit en fordel for mig, fordi jeg er ikke så barnlig som de fleste på min alder, og han er mere moden, og når han er det, så kan jeg også tillade mig nemmere at være mig selv over for ham fordi vi har det så godt sammen.

 

Så hvis du føler for det, så gør det, bare sørg for du ikke siger ja til noget du ikke har lyst til selv om han har lyst til det, uanset hvad der sker og hvis han tvinger dig, så sig din mening om du har lyst eller ej, og hold ved den.

 

Knus Stina :) 

452

jeg syntes du skal rive ham i kraven og smide ham ned på gulvet. og så bedgynner i med sex jeg er selv 22 år

424

 Jeg vil sige at det er ok, så længe han ikke arbejder på skolen. 
Du skal bare være sikker på at det bliver mellem jer i starten da det kan få store konsekvenser for læreren og hans karriere fremover. Tjek ud om det kan blive til noget og så kan du prøve ad. Men du skal være sikker på at det ikke bare er dig der læser ham forkert. At han måske gør det af venlighed :/ 

Men husk på LOVEN 

I skal holde tæt for jeres begges skyld ;) 

420

Heyyy....

Selvfølgelig skal du da prøve at få fat på ham, altså hvornår får du mulighed for at få fat på en lærer igen ;-)
..., og hvorfor skulle han ikke have lyst til en ung lækker pige som dig... mon ikke også han har lyst til at hive trusserne af dig, så du må da bare flirte lidt mere med ham og vrikke lidt med numsen ;-P

394

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program