Onani i offentligheden

forumspørgsmål

Onani i offentligheden

forumspørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 1 uge 11 timer siden

Hej drenge og piger

jeg elsket at onanere i offentligheden uden at blive opdaget. Har eksempelvis onaneret i en bus, offentligt toilet & stranden.

hvor er det frækkeste sted i har onaneret? 

 

vh

pige på 17

Kommentarer

Tihi, engang onanerede jeg faktisk stående i et prøverum i en tøjforretning. Det var vildt frækt for der var et stort spejl og folk lige udenfor. Jeg måtte bare koncentrere mig om ikke at lave for høje lyde. Det var vildt fedt.

14

Blev engang vildt liderlig i en skov, lige ud til en stor vej. Følte ikke der var andet for end at gemme mig bag en busk, hive telefonen frem og bare gå i gang. 

Måtte også bruge et blad til at tørre noget af sæden væk med. Giver mig stadig stiv pik at tænke på. 

10

Var på stranden med en veninde her i sommers. Af en eller anden grund blev jeg ret så liderlig. Da min veninde så var gået i vandet sad jeg på tæppet med et håndklæde over skødet og onanerede nede i mine bikinibukser med den ene hånd mens jeg vinkede til min veninde med den anden. Da hun kom op af vandet undlod jeg at fortælle hende at jeg var kommet i mellemtiden. :-) Jeg ved ikke hvor stolt jeg er af det men det var nu meget sjovt.

14

Hej :) Jeg har gjort det i sommerhus hvor jeg delte værelse med min lillesøster. gjorde det under dynen men mens at hun var vågen ;) 

Har også gjort det på vej hjem fra fodbold (jeg gik) hvor jeg bare blev nød til at gå lidt ind i nogen buske i en park :) 

Ellers har jeg gjort det ovre ved min veninde i hendes værelse mens hun feks er nedenunder på wc eller i bad. Det er på en måde frækt at vide at jeg har gjort det uden at hun ved noget. Jeg er 13 og har onanerert siden at jeg var 11 og gik i 5

12

Da jeg var til min første fest med alkohol blev jeg rygefuld. Jeg var lige fyldt 15 og mine veninder blev også fulde. Vi snakkede fræk "fuldemandssnak" om sex og om at komme. Så foreslog en af mine veninder en konkurrence hvor vi skulle se hvem der ku komme hurtigst og vi måtte ikke snyde. Vi var var så fire piger der fandt et værelse hvor vi ku låse døren og så knappede vi op og sad og gnubbede nede i vores underbukser. På et tidspunkt stønnede en af pigerne så og sagde hun kom og hun havde så vundet. Jeg var så fuld at jeg slet ikke tror jeg ku komme overhodet. Næste dag havde jeg kvalme og tømmermænd og følte mig vildt pinlig. Tror jeg altså også mine veninder gjorde.

Jeg er 14 og har prøvet det samme som Sarah men det gik ikke så godt. Jeg skulle sove hos en veninde. Om morgnen da vi vågnede var hendes forældre taget ud og handle og vi slog om hvem der skulle ha badet først. Hun vandt og jeg vidste det ville ta lang tid og jeg besluttede at ta natbukserne af og onanere mens hun var i badet. Jeg var sikker på jeg enten ku nå og blive færdig eller i alt fald høre hvornår hun var færdig på badeværelset. Men jeg glemte vist alt omkring mig og det var lige ved at blive godt da min veninde så pludselig kom ind på værelset og jeg nåede ikke at dække mig til. "Hold kæft hvor er du klam" var det eneste hun sagde. Vi er i øvrigt ikke veninder mere...

Jeg har gået ca 2 km i naturen hvor jeg gik med pikken ude og onanerede også. Synes det frækt at gå rundt med stiv pik ude.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program