Hvad tænder dig mest hos drenge?

forumspørgsmål

Hvad tænder dig mest hos drenge?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 9 år 2 uger siden

Jeg synes det kunne være sjovt at høre, hvad der tænder dig mest ved en dreng? Has øjne, smil eller måden han snakker med dig fx!

Kommentarer

Hej,

Jeg går meget op i smil :)

...og så har jeg sådan en lille ting som mine veninder ikke helt forstår,

- jeg tænder meget på et godt pikslips! :D 

200

:O Hvad er et pikslips?

220

Hey ..

En god overkrop ;) (ødelægger da ikke noget!) , at han går op i sig selv,

men helt klart også hans smil, øjne og måden han taler med en på ;) + humor

226

 Måde som han taler på, holder min øjn kontakt... Men ellers tænder jeg på stærke arme, og en dejlig hår brystkasse....

204

Jeg bliver altså helt blød af et dejligt smil og et glimt i øjnene Det kan jeg slet ikke stå for. Og så hvis han også ser godt ud naturligvis. Og så skal han gerne være godt veludrustet. Tænder bestemt ikke på behåring! Så meget behåring = nul sex!

Det inderste betyder også en del, for hvis han er et røvhul kan det være lige meget hvor godt han ser ud eller hvor dejligt et smil han har.  Så længe han er sig selv, sød og rar, kærlig, ærlig og tiltalende så er han lige mig :) så kan det være ligemeget om han har et kedeligt job eller jeg ikke altid forstår hans humor. Så længe man kan snakke sammen om tingene og vil ændre på sig for den andens skyld (uden at man bliver en helt anden person) så er det alt hvad jeg har brug for :) Det inderste kan også være tiltrækkende på en sexuel måde

194

det er jo altid forskelligt. Nogle tænder på cute drenge med sødt smil. Andre på 'the bad boys' med for stort tøj, sixpac og med kasketter - ligsom Tom kaulitz :D så er der nogle der tænder på tynde dreng, nødvendigvis uden sixpac og alt det, men jeg selv tænder på sådn en som BILL Kaulitz ;)) jeg kan godt lide drenge med slank og lang krop, med lokkende øjne, og kan han have både et cute og sexet smil, vil det ik gøre mig noget ;)

220

JEG ER VRED LIGE NU HVORDAN KAN DU KALDE TOM FRA TOKIO MOTEL FOR BAD BOY okay jeg er måske ikke særlig slem selv man kalde ham for bad boy det er ne hån mod alle mænd 

244

arrrhg... det er SÅ svært. til nogle drenge >>matcher<< et sødt smil mens andre godt kunne bruge nogle lidt vildere øjne.. jeg må sige at jeg har en svaghed for mørkhårede mænd.. det er en familie svaghed! alle i min familien er sorthåret eller brunhåret!! du ved... æblet falder ikke langt fra stammen! men ellers tænder det mig hvis han har noget fedt tøj på og helt klart hvis han har humor! men ikke popdrenge, dem kaster jeg op over!  så Mørkhåret + humor + fedt tøj + charme så er jeg SÅ tændt.

røde roser fra mig (:

217

Jeg er ligeglad med hvilken slags tøj han går i, så længe han selv føler sig godt tilpas i det.

Nej for mig er det vigtigste at han er sød og rar, har et sødt smil, kan lide og putte nutte en gang i mellem og kan holde mig ind til ham og give mig et kærligt kram, gensidig tillid er også meget vigtigt. Ellers er det fordømt lige fra starten. Naturligvis skal han også se godt ud, og være godt veludrustet. Og alt det finder jeg hos min kæreste :)

214

min drømme fyr skal være sød,sjov han må meget gerne være lækker han må også gerne havde brune/blå øjne men skal kunne stole på ham

187

 Øjne :i
- Men elsker også vis de er meget blide ved en.. Dvs nusser min hånd eller piller ved mit hår og sån...

225

Hej :D

Et sødt smil, kan jeg godt lide(;

Men også når en dreng griner, det er sødt synes jeg så en dreng må gerne have et sødt smil og et godt grin (:

231

Halløj :)

Nu kan jeg ikke lade vær med at sammenligne mine svagheder for fyre med min egen kæreste.

1) Et glimt i øjet er alfa og omega. Det kan give energi og intensitet ved en flirt eller optakt til et kys. En mikset øjenfarve mellem grøn og blå er interessant at se på, men må nu konstantere at brune øjne er noget ganske særligt. Får helt lyst til at 'svømme' i dem, fordi de betager mig så meget..

2) Overkroppen er jo invidiuelt. Personligt foretrækker jeg at kunne ane nogle muskler ved overarmene og lidt markerede mavemuskler. Ikke alt for meget ! For vil gerne kunne putte ved fyrens mave, blødt og tryghedsgivende.

3) Mange piger benægter at størrelsen ikke betyder noget - med det gør den! Misforstå mig ikke, derude, for det er ikke dén størrelse jeg taler om, men en fyrs højde. :) Selvom jeg i løbet af mine 17 år kun har kunnet prale af mine 160 cm, har jeg noget med høje fyre. 180 er ikke nok for mig. Der skal lige 10 cm oveni. En forskel på 30 cm gør nu ikke mig noget.. Jeg elsker det :)

4) Hårfarven - Brunt. En fesen blond eller en tisfarvet gul har aldrig rigtig tiltalt mig, men brunhårede fyre.. Oh la la :)

5) Komplimenter og søde gerninger har aldrig og vil aldrig skade nogen :)

6) Tøjstil: Afslappet til hverdag og skjorte til romantiske middage eller fest :3 Skjorte, skjorte, skjorte...

Det var det :D

201

hejsa!

Fyre skal være ærlige og selvfølgelig søde. han skal kunne grine og joke og ikke særiøs hele tiden, selvom der selvfølgelig også SKAL være tid til at snakke særiøst. Jeg synes også at en dreng skal tage ansvar for de dumme ting han har gjort, og ikke lyve sig væk fra dem. Jeg synes også at det er drengen der skal tage det første skridt, ikke være genert eller bange. Han skal også vise en pige at han kan lide hende hvis han kan. udseendet betyder ikke noget, hvis alt det andet er i orden, men selvfølgelig har jeg intet imod hvis en dreng er pæn.

det er selvfølgelig kun min mening, men håber den kunne bruges.

hilsen Sarah!(;

205

Jeg tænder på nørder med krøllet hår :P

Og så ELSKER jeg når fyren jeg kan lide ser væk og smiler skævt og lidt genert!:D

245

Tænder helt klart på min kærestes total mega brune store skønne øjne, og hans fantastiske krop!

Og selvf hans ekstem frække måde og "forføre" mig på..

og et lille fantastisk frækt smil med glimt i øjet.. ;)

219

Tjaa.. det der tænder mig ved en dreng .Et glimt i øjet er altid godt, tøjet er lige meget så længe han kan lide det og føler sig tilpas i det.  hans lugt, ja det lyder nok lidt mærkeligt, men jeg gider altså ikk en der lugter af gammel sved, eller dem der går med en sky af deodorant om sig,

218

 det er et godt spørgesmål! :) Jeg fandt faktisk ud af fornyligt at jeg ikke rigtig har en type. Jo jeg er helt vild med skater drenge, så et skateboard i hånden og en alis bluse og så er jeg væk! Men egentlig er jeg til forskellige drenge - jeg havde fornyligt noget med en fyr som normalt ikke er min type, sådan lidt halv arrogant men på den chamerende måde, sød, høj men ikke sådan meget køn, men han var perfekt i mine øjne. Så jeg tror bare at så længe følelserne er der så er det ligemeget med hvordan han ser ud eller er, men der skal jo være noget at falde for i starten! ;)

208

altså jeg elsker drenge med kæmpestore mørkebrune bamse øjne. men ellers elsker jeg også grønne eller grå øjne.. især hvis drengen er lidt mørk i huden..

men jeg har virkelig en svaghed for kæber og nakker... hvis kæberne er ok markerede så er min opmærksomhed fanget :D især når de spænder i kæberne uhhh! savle savle... ved ikke helt hvorfor jeg har det sådan, men jeg kunne se på kæber i timevis...!

 

mange hilsner

Moi :D

185

 Hej ;D 

Altså jeg tænder også på stort set alt det de andre piger har sagt men bare for lige at tilføje noget så synes jeg også at 

 

1) ASIATER! omg! er det kun mig der synes asiatiske drenge er MEGA sexede! <3

2) Jeg ved ikke helt hvorfor men en ørering i det ene øre kan altså være mega frækt på nogle drenge       ;P

3) og så er personligheden også vigtig men især humoren, og øjnene for dem kan man læse hele personen igennem. 

 

215

 Smilet eller øjne(-:

207

Jeg tænder ufatteligt meget på en slank fyr!! han behøver ikke være trænet, men er han det, er det også lækkert.

jeg elsker tænder, der er pæne, men hvis de sidder bare ldit skæve, nogle af dem, synes jeg det er sødt. jeg elsker læber, der ikk er for smalle eller for store. en LIGE og ikke for stor næse, elsker jeg! et slankt ansigt, men med et maskulint kæbeparti. Jeg kan li en dreng, der bruger charme, og som har et livligt ansigtsudtryk.

Jeg elsker hår, der er mere end 5 cm langt, så man kan rode ved det!

Kropsbehåring er fint nok, der skal bare ikke være særlig meget af det, synes jeg ;b

pæne hænder, gerne en del større end mine, er perfekt!

jeg synes fregner er sødt og lidt underligt måske, men jeg synes tungepiercing til en dreng er frækt! ørering er ogs nice nok.

ingen tattoos eller andre piercinger helst.

Jeg tænder på en sød, rolig, romantisk, voksen type, so mer dominerende i sengen.

Voila!

 

212

 Kærlighed :*

233

et godt smil er altid godt og han må meget gerne være helt sig selv og stadig have en charme der virkelig udstråler og stadig sender gode signaler.

 

i

200

 Smil, brede skuldre og sejt hår. :-) - Og brede kæber.

201

 Jeg er en dreng på 11 år og jeg tænder på stor tissemand er det meget unormalt for en på min alder ? 

for de andre drenge driller mig med at jeg leger med dukker ?

 

241

Altså hvis det er sådan ved første blik, så er det hans øjne og hans smil. Hans hår er også ret vigtigt eftersom man næsten altid har et andet ansigt når håret er sat, end hvis det ikke er. :) Han må også meget gerne have en sixpack og være makeret, men ikke for "bodybuilder" agtig. Tøjstilen har jeg ikke noget bestemt krag, men jeg synes skovmandskjorter og bukser med en smule hængerøv er frækt. Derhjemme må han godt bare gå i jogging bukser og en løs tshirt, det er nu også meget frækt. Hvis jeg så skulle beskrive hvordan hans personlighed skulle være, ville jeg nok starte med ærlighed. Ærlighed, ærlighed og ærlighed. Det er så vigtigt at han er ærlig hele tiden. Fx hvis jeg dresser op i en kjole, han ikke synes er pæn til mig, skal han sige det. Han skal ikke bare bukke under og hvis han har gjort et eller andet totalt dumt. SIG DET FORFANDEN! Så skal han også have humor, kunne grine af sig selv, hvis han gør noget dumt og hvis jeg joker med ham, skal han heller ikke blive fornærmet (jeg joker meget!). Han skal også lyde interresseret når han snakker med mig, og når han kigger på mig, må der da også være et glimt i øjet. Jeg er også meget til brunhåret fyre med enten blå eller brune øjne. Foretrækker brune, men man kan jo ikke selv bestemme hvem man forelsker sig i. :) En ting der også er meget vigtig. Han skal turde vise at han elsker mig OGSÅ når vi er ude i byen og være 100% sig selv når han er sammen med mig, men også med hans venner og han skal også hvile i sig selv, for så føler jeg mig også bedre tilpas, hvis jeg ved at han hviler i den han er.
Men når det kommer til stykket, så er udseendet faktisk ikke så vigtigt. Hvis han har en fed personlighed og han er virkelig sød og en lille bitte smule flabet, så tror jeg at han bliver lækker lige meget hvad. :) 

221

 Six-pack. MUMS! 

Og deres øjne.

224

jeg tænder helt klart mest på drenge med mørkt hår og blå øjne og drenge der er lidt kraftigt byggede er enormt frækt!

273

 mig. =)

255

 

Det der tænder mig ved drenge er han har styr på sine ting og ved at han skal behandle piger ordenligt!

 

Men selvfølgelig også en deeeeeejlig god overkrop! Det tænder mig! Også et dejligt sødt smil, med nogle lysne øjne!

248

Halløjsovs

Når nu vi snakker om sovs, ville jeg da godt lige sige at den hvide sovs drengene laver tænder mig helt vildt.
Tånegle er også lækkert. Mums, mums og mamse. Især hvis han har plejet dem godt. Hygiejne er vigtigt, kan ikke klare en dreng der ikke går i bad hver dag.
det der vigtigst er at han har store hænder, så han kan tage ordenligt fat i de rigtige steder;-) i ved hvad jeg mener tøser

161

Jeg kan godt lide når de er nede på jorden og ikke er den populære i klassen som alle piger vil have for han ender bare med at være dig utro

by the way... 

jeg snakker med en rigtig sød drend på nettet somer 3 år ældre end mig og jeg har et chrush på ham hvad kan jeg gøre for vi bor 800 km fra hindanden?

 

26

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program