Et liv som homo

forumspørgsmål

Et liv som homo

forumspørgsmål af
Nielsen
Oprettet 10 år 7 måneder siden

 Ja jeg er homo, og hvad så?

 

du behøver jo ike dømme mig for at jeg kan lide piger?

 

- Jeg har vidst siden jeg var lille at jeg var homo, men har altid holdt det skjult, og aldrig fortalt nogen om det. Så besluttede jeg mig for at jeg ville springe ud til mine to nærmeste venner. de tog det fint nok men blev sure over at jeg ikke havde fortald det noget før. Jeg blev super lykkelig over de tog det så pænt, og de lovede ikke at sige det til nogen! men en uge efter vidste alle det! Jeg fik beskeder fra folk jeg ikke kendte, hvor der stod: ''HALLO DIN KLAMME HOMO UNGE! DU SKU DA LIDT AF EN K**** SLIKKER. DU SKAL ALDRIG I NÆRHEDEN AF MIG IGEN . AD AD AD !!!'' Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg får kommentare for det dagligt.  det kan da ikke være rigtigt at man skal mobbes så meget fordi man ikke er så meget som alle andre. Så gik der en måneds tid og jeg hørte ikke rigtig noget fra det. indtil en dag hvor jeg kom gående opp ibyen. og 5 piger kommer og sparker mig ned. Spytter mig i hoved, slår, sparker mig. RÅBER homo, homo homo!! . det endte med jeg havde et flækket øjenbryn en brækket arm, og blå mærkeer over det hele. Og det værste er at jeg ikke kan fortælle mine foældre det. du møder ikke en mand der hader homo'er mere end min far. 

JEG VED IKKE HVADJEG SKAL GØRE!!! ... 

jeg holder det snart ikke ud længere! 

 

Kommentarer

 Jeg ved godt at det her måske ikke hjælper dig, men har alligevel lyst til at sige det, for hold op hvor er de folk da helt vildt latterlige det var da helt sindsygt, det gør mig virkeligt sur at høre at de er sådan overfor dig bare fordi du er homoseksuel, du er også et menneske og er nøjagtig ligeså meget værd som alle os andre, ville virkeligt ønske at jeg kunne være der for dig og støtte dig i det, den behandling du får er så unfair som noget kan være, jeg har selv et par venner/bekendte der er homoseksuelle (bøsser) og de er helt vildt søde og det er du garanteret også, tror måske bare at de behandler dig sådan fordi at de i bund og grund er bange for hvad det kommer til at betyde og om alt ændre sig fordi du nu er sprunget ud af skabet, eller i hvert fald er i begyndelsen af det, og også selvom at det ikke kommer til at betyde som helst andet end at du ikke går med en kæmpe hemmelighed, det er for det meste mere frygt og fordomme der gør at folk opfører sig som fjolser end det er desideret had.

 

Jeg er ked af at skulle sige det men før eller siden bliver du nødt til at fortælle dine forældre om det,  måske bliver din far sur fordi han som du siger hader homoseksuelle, men hvis han virkeligt elsker dig vil han også med tiden lære at acceptere det, jeg ville som jeg også tidligere har sagt virkeligt ønske at jeg kunne støtte dig på en eller anden måde også i at få det fortalt men det er desværre bare lidt svært når jeg ikke kender dig IRL, men måske kunne du prøve at gå på chatten herinde og så skrive med en rådgiver han/hun kan garanteret komme med nogle gode råd til hvordan du får det fortalt og får tacklet hele den her situation, det gør mig virkeligt ondt at du omgiver dig med en flok fordomsfulde fuldstændigt latterlige mennesker der ikke kan finde ud af at behandle dig ordentligt, og det er bare overhovedet ikke okay på nogen måde, jeg ved ikke lige hvad du kan gøre evt. melde dem til politiet, her tænker jeg især på det overfald du har været ude for hvor du flækkede et øjenbryn og brækkede armen, for det er altså vold og det kan og bør meldes til politiet.

 

186

 det er virklig synd for dig jeg syndes bare du skal sige til de to venner det ikke passede og sige det til alle bare sig at du skulle se om de kunne holde på hemmeligeheder det vil jeg har gjordt :S

212

 Jeg er jo stolr over at være homo :D

så vil ikke løbe fra at jeg er det,
eller begynde på løgne overfor folk. 
- det kan bare ikke være rigtigt man skal behandles på den måde,
bare fordi man ikke er som alle andre.

188

 det synes jeg er rigtigt fedt at du siger, for du har heller ikke grund til at være andet, du er nøjagtig ligeså meget værd som os hetroseksuelle, så jeg kan virkeligt heller ikke se den dybere mening i at behandle dig som det værste ragelse (det kan jeg i det hele taget ikke se hvorfor mennesker nogle gange gør ved andre mennesker), det giver ingen mening.

 

Jeg synes at du skal blive ved med at stå ved det, og ved hvem du er, ellers giver det bare en pokkers masse rod, og hvis du er helt 110% afklaret med det (hvilket du lyder til at være) så synes jeg også at du skal have taget snakken med dine forældre, før eller siden skal de jo vide det, og det andet ville bare være at trække tiden ud. :)

 

174

 hej.. jeg vil bare sige at jeg syntes det er helt fint! hvis jeg var dig ville jeg fortælle mine forældre det, selvom min far er en homo hader! du skal bare sige det som det er. hvis din far bliver sur så skal du bare sige:" det er mit liv og du skal ikke bestemme hvordan jeg skal være!" han kan jo ikke gøre dig noget! han vil helt sikkert blive fucking sur men du skal bare foklare ham eller begge at du er glad for at være sådan som du er! så tror jeg han vil forstå det, han viser det nok ikk men inderst inde forstår han det!

 

Håber virkelig det lykkeds!

hilsen: aysha :D

 

193

 Ligemeget hvad ens seksualitet er, ændrer det ikke på personligheden.

 

Derfor er homofober nogle idioter.

 

205

 Jeg havde engang det samme problem. Jeg havde fortalt min bedste veninde det, og hun syntes at jeg var meget klam og så fem dage efter viste hele skolen det og 7 piger kom løbende efter mig og kastede sten efter mig og sagde at jeg var en klam luder o.s.v. Da jeg kom hjem spurgte mine forældre mig hvad der var sket, og jeg sagde at jed gad ikke fortælle dem det, fordi så ville de komme til at hade mig, så sagde de "Nej da, vi hader ikke vores datter, du er jo perfekt" Så sagde jeg "Hader i to ikke homo'er" og de sagde så at det gjorde de, så sagde jeg "Jamen så synes i ikke at jeg er perfekt, fordi jeg er homo" Så sagde de hadede mig ikke efter at de havde set at en homo altså også kan være en sød og uskyldig pige :) Nu har jeg så fundet mig en pigekæreste som jeg elsker over alt og hun har hjulpet mig så meget, men hendes veninder har aldrig haft noget imod at hun også err homo, så fortæl dem det bare

 

 

p.s jeg er en pige ;)

 

218

 

 

Indlægget er modereret af en moderator. Det er ikke tilladt at skrive mailadresser eller stednavne i debatterne eller Fortæl din historie.  

Kære Nielsen

Det ser ud til du har det rigtig svært. Vi har stor respekt for at du står frem.

Vi er to piger fra N der er i gang med at lave en avis vores emne er køn.

Vi har læst din historie vi er i gang med at skrive om folk der hader bøsser og lesbiske. vi vil spørge om det var okey at vi bruger din historie. Vi har også nogen spørgsmål

Hvordan fandt du ud af det?

Hvordan har du det nu?

Ved dine Forældre det?

Har du en kæreste?

Er du stadig homo?

Hvad sagde dine forældre til det hvis du har sagt det?

Har du nogen råd til andre der har det samme problem du har?

 

Her har du en email adresse (slettet af moderator)  kærlig hilsen de to piger fra

 

191

 hej :-)

 

Jeg forstår godt at du syns det er rigtig ubehageligt at du ik kan være.. Dig

Godt nok er jeg kun 12. Men jeg er meget voksen af min alder, i forhold til visse ting i hvert fald ;D

Men jeg syns det er dejligt du vil fortælle om det. Og godt nok er jeg ik så gammel, og stadig "forkælet". Men en dag da mig og min far sad og gloede tv, kom der en sang Fra Adam Lambert på the voice. Han er ogs homoseksuel. Og min far vidste ik jeg var fan af ham. Og han var så hade og fordomsfuld. Han hakkede SÅ meget på ham, at jeg var SÅ tæt på at skrige til ham han skulle holde sin store Kaeft. &&' jeg er deseuden fan af tokio hotel. Og vild med Bill. Og som jeg sagde, "halvvoksen" og ligeglad med hvordan han ser ud. Men hele min familie bortset fra min olde, der døde da jeg var 5. Er så fordomsfulde. Og jeg vidste bare ik  hvordan jeg skulle fortælle alt det med at jeg ville være emo/punker/hvad folk nu kalder min stil. Og jeg turde slet ik nævne jeg var vild med Bill. Men jeg sagde det, og de tager det stadig ik pænt. Men JEG er MIG, og gør hvad JEG føler får, uanset andres mening.

Så hvordan du tror din far vil kigge på dig, så syns jeg bestemt at du skal sige det. Og få folk til at forstå at der intet galt er i at være tiltrukket af det samme køn som man selv er.

Man deler ik ting op i køn. Man sir ik sminke tilhører til piger. Man siger ik at grøn er en drengefarve. Og man siger altså simpelthen ik at man SKAL være tiltrukket af det modsatte køn. Dumt, Dumt, og dumt igen..

Jeg håber det bliver bedre, og at folk lærer at leve med din seksualitet som den er. Godt nytår, fra angel

 

194

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program