Facebook Alder

forumspørgsmål

Facebook Alder

forumspørgsmål af
Poul
12 år
Oprettet 1 år 6 måneder siden

jeg syntes at man skal vente med det der kan komme mange forskællige jeg vil personligt vendte til jeg er 13år jeg tror først det er der man virkelig forstår de sociale liv på internettet

vh
Poul 12 år

Kommentarer

min mening om facebook man skal fortælle sine forældre hvad man laver på facebook og de skal sige hvad man gerne må gå ind på så er det nok ok selv hvis man ikke er fyldt 13 år

167

Selvfølgelig vent til du er 13 år gammel, der er mange du ikke kender og de kan være perverse, jeg er selv 13 år gammel, men min mor lavede den dengang jeg var 8, jeg fik først adgang til den da jeg var 10, men hun holdt så også øje med mig.
Men min holdning er, hvis du ikke er moden nok, eller dine forældre holder øje med dig, så ikke få en facebook bruger endu.

145

Jeg fik selv Facebook da jeg var cirka 10-11 år. Hvis du ikke er gammel nok skal dine forældre nok viden noget om hvad du laver derinde. Jeg brugte fx Facebook til at få bonus i spil og ikke andet. Hvis du er under 13 og du vil have Facebook skal du nok ikke stole på alle og enhver.

156

Jeg downloadede facebook som 11 årig men det brugte jeg kun til spil. Så jeg kunne få bonus i spil. Ikke andet end det. Jeg mener du skal være 13 år gammel, for at bruge facebook. Hvis du ikke er gammel nok kan du komme til at sige ting til personer som virker venlige, men det er de ikke.

126

Jeg synes, at det er fuldstændig lige maget at der er børn der er under 13 år der har Facebook. Der skal bare ikke vare en aldersgrænse, fordi der er ikke nogle der skal bestemme over en udtalen ens forældre. Dem der vil lave aldersgrænse tager ansvaret væk fra forældrene. Man kan lave en prøve uge med forældrene så de kan se hvordan Facebook er og om børnene må få det. Forældrene skal lærer børnene hvor dan man opfører sig på nettet, at de skal skrive pænt om ender, at man ikke må lægge billeder op der udstiller nogle, at man skal sige det til sine forældre hvis der er nogle der skriver grimt.

87

Jeg mener at, børn under 13, eller for den sags skyld, også over 13, skal have lov af deres forældre, før at de opretter en profil. Hvis barnet er under 13, syntes jeg også at forældre skal have kontrol over, hvem barnet er venner med, eller ligger op på Facebook. Ligesom at Instagram og Snapchat, også har en aldersgrænse, på 13+. Men mange børn under 13, har alligevel Instagram

45

Jeg synes det samme Paul! Selvom at Facebook er fyldt med voksne så jeg ved ikke helt hvad en 13 årig skulle der.

43

Godt lavet Bjenre

43

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program