Online altid- logger du nogensinde af?

forumspørgsmål

Online altid- logger du nogensinde af?

forumspørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 3 år 5 måneder siden

Er du meget online? Jeg synes ikke selv jeg tit er online, men altså mange gange ville jeg ønske jeg var. Fx når mange af mine venner kommer næste dag, og taler om en hel masse de måske har skrevet om i en gruppe. At jeg så ikke ved noget om det, er lidt træls. På det punkt kan man godt komme til at føle sig lidt udenfor. Men altså min holdning til det er, hvor nødvendigt er det alligevel. At vide hvad andre skriver og laver, altså mange gange kan det være træls hvis man ikke lige var med til at skrive og det. Men så se det på et andet perspektiv, hvad fik du så lavet mens de skrev. Måske fik du fx lavet lektier, og hygget med din familie. Hvor de måske bare havde haft siddet nede på deres værelser, med deres mobiltelefoner hele aftenen. Altså hele min pointe er, at så vigtigt er det heller ikke at du altid er online og følger med i hvad der sker. Fordi måske går du glip af noget, men tænk det gør de jo også. Du bruger din aften på at hygge om din familie, mens de måske bare er mega asociale.

Kommentarer

online for mig betyder at jeg kan følge med i hvad mine venner laver og hvad der sker i deres liv, men jeg kan godt undvære min telefon, men selvfølgelig er jeg glad for at jeg har den.
hvis man ikke er online er der ikke noget galt med, men der er selvfølgelig noget som man gør glib af hvis man nu går til sport eller andet men vennerne. man skal ikke følge sig uden for hvis man ikke har det.

523

ups med

582

At være online for mig betyder, at jeg kan følge med i hvad der sker i verden og hvad mine venner laver. Jeg kan godt lide nogenlunde at følge med i hvad alle andre mennesker laver. Men jeg kunne godt undvære min telefon i ret lang tid men man skal også prøve ikke at gå glip af noget vigtigt:)

538

at være online det betyder ikke noget specielt for mig men det er meget fedt at man kan følge med i andres liv (både dem man ikke kender og dem man kender) og der er nogle der syntes at man føler sig uden for men det syntes jeg ikke jeg syntes at man skal være online på nettet, instagram ovs... man skal kun hvis man vil man skal ikke være online hvis man ikke vil. så nej jeg syntes ikke man bør føle sig uden for eller noget ;)

kh mig

574

Jeg synes det er fint at være online, men jeg er det ikke selv så meget. Det kan godt være at man går glip af en samtale, men så har man måske bare lavet noget andet hyggeligt. Hvis ikke man altid får set det der er sket kan det jo være at man finder ud af det på et andet tidspunkt. Man skal huske at man ikke er altid er udenfor, men nogle gange kan det godt føles sådan.

530

Jeg synes hvis man ikke er online så hvis ens venner så snakker om hvad de skrev om i går så skal man bare prøve at være med i samtalen ,og jeg ved godt det er svært for jeg har selv prøvet det men man skal bare prøve. Men hvis man er online så er det fint nok men efter min mening skal heler ikke være for meget på

582

Det betyder for mig at være online at man kan se hvad andre laver og hvad de har lavet, men hvis man ikke er online så kan man lave så mange andre ting, som at være sammen med sin familie. Nogle gange hvis man ikke lige er online en dag er der nogle gange ting man er gået glib af, og så kan man godt føle sig lidt udenfor. Man kan på en måde sige at det er lidt nødvendigt at følge med i hvad det er der sker rundt i verden, og hvad ens venner laver lige NU! men det er selvfølgelig ikke verdens undergang hvis du ikke lige ser den nyeste opdatering.

576

Jeg syntes online er fint nok fordi at man kan finde ud af hvad der sker i verden

594

Jeg synes online er fint, men det er ikke så vigtigt for mig og det kan godt være at man går glip af nogle samtaler, men man kan altid lave noget andet med sine venner/veninder

560

Jeg er selv rigtig tit online, men jeg logger aldrig ud. Det er vigtigt for mig at være online, så jeg kan komme i kontakt med mine venner.

600

Det er vigtigt for mig at være Online, da jeg vil have mulighed for at svare min far og min familie, da de bor langt væk. Jeg tror også at man vil føle sig udenfor hvis man ikke er "Online", altså hvis de andre fx. Siger "Ej, det der på Facebook var mega sjovt, har du set det" Det har man ikke, men det har alle de andre . Det er nødvendigt for mig at følge med i hvad min familie og venner der bor langt væk, men også dem der bor tættere på laver.

568

Jeg har for det meste min telefon ved mig, men jeg logger aldrig ud for f.eks snapchat. Jeg er altid logget ind så jeg kan se hvem der skriver til mig men jeg åbner ikke nødvendigvis en snap hver gang telefonen bipper. Jeg vil helst være logget ind på de forskellige apps så jeg altid hurtigt kan komme ind og se nye opslag og nyheder rundt omkring.

622

Jeg synes det er fint at være online hvis bare man ikke er det hele tiden, men jeg synes ikke at man skal være online når man er sammen med venner og familie.Jeg synes heller ikke at man føler sig udenfor hvis man ikke er online.

652

Jeg synes ikke man skal være online hele tiden fordi så ser men ikke hvad der sker lige for næsen af en, man bliver også asjusjal.

Det er godt for så kan man skrive til sine venner hvis man savner dem.

607

jeg kan bedst lide at være sammen med mine forældre og jeg er ikke online. 

99

Hej

84

at være online for betyder meget for jeg kan følge med i hvad mine venner laver og hvordan det har det. jeg spiller også meget på internettet sammen med mine venner og jeg synes det er sjovt derfor betyder det meget for at være online men jeg logger ikke af kun hjemmesider som jeg ikke plejer at være på. ;)

100

jeg logger af jeg synes det vigtig at logge af og hygge sig med sin forældre 

91

man skal ikke være online hvis man ikke kan lægge det fra sig.

men hvis man kan finde udaf at lægge mobil eller andre elektroniske redskaber fra sig synes vi det er okay at være onlinne

131

Hej!

For mig syndes jeg at online er vigtigt men det kommer an på hvorfor man er online?

 

 

 

100

jeg er næsten altid online, og når jeg er ofline så spiller jeg alene eller er sammen med min familie eller så over vejer jeg om skulle hoppe eller ikke.

92

Det betyder ikke så meget for os bare vi kan snakke med vores venner/familie 

Hilsen Nata og Chris

98

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program