Online altid- logger du nogensinde af?

forumspørgsmål

Online altid- logger du nogensinde af?

forumspørgsmål af
Team Bøf med Løg
13 år
Oprettet 6 år 8 måneder siden

Logger nu nogensinde af online websites?

Kommentarer

Jeg plejer altid at logge af... ;-)-

622

Min computer logger selv af XD

643

Det er sjældent men det sker dog af og til. :D :D :D :D

618

Jeg plejer altid at logge af, men min computer crasher hele tiden :(:(:(:(:(:(:(:(:(

625

Plejer aldrig at logge af. det er noget bæ, og det er gnasket:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :*

602

Min computere logger selv af online nogle gange men jeg skal også selv logge af nogle online ting

608

jeg plejer at logge af!! :))

598

Jeg er ikke så tit på nettet og jeg logger hele tiden af når jeg har brugt nettet.

634

Jeg har ikke brug for at være online hele tiden men jeg er næsten altid på facebook men det er ikke fordi jeg bruger det når jeg er online men når man er det så er det nemmere at komme ind på det når man skal det hurtigt.

592

Jeg er på nettet hver dag i højst 1-2 timer, jeg kan godt lide at følge med i hvad der sker på facebook, jeg chatter med mine venner på nettet. Jeg bruger også nettet til at kigge på ting jeg bruge, inde på forskellige hjemmesider, men jeg logger altid af

618

Jeg plejer altid at logge af for mig betyder det bare at folk kan skrive til mig og at jeg har tid til at svarer dem men når jeg ikke er online så er det fordi jeg laver noget andet

661

jeg logger altid af medmindre min computer selv gør det

635

Hej.
Ungdommen er fuldstændigt ødelagt nu hvor internettet er til. Før i tiden var man ude og lege med ens kammerater på vejen eller i skoven. Nu er man kun på internettet. Jeg kan ikke forstå hvorfor de unge ødelægger deres liv, ved at bruge al deres tid på de sociale medier.
Nu hvor der falder sne i landet Danmark burde alle gå ud og bygge en snemand og lave en fin sne engel
.
Her kommer nogle gode tips til hvordan du kan holde dig væk fra internettet:
1) Tag på picnic (uden mobil).
2) Cykel, løb eller gå en tur uden musik.
3) Vær pligtopfyldeene og mere tilstede i nuet, så glemmer du din mobil i et stykke tid
4) Få dine forældre til at konfiskere din mobil (hvor længe kan du holde det?).
5) Tag på en udflugt uden nogle apparater

Tips hvis du ikke kan holde dig væk fra internettet:

1)Læg ikke noget personligt ud, fx: fulde navn, adresse og telefon nummer. Læg ikke personlige billeder ud.
2) Snak kun med folk du kender.
3) Aftal ikke sammentaler med "ukendte folk".
4) Hold dig fra mistænkelige hjemmesider.
5) Del ikke din email med nogle "ukendte"

643

fede tips, kan måske bruge 4

597

Det er altid dejligt at kunne hjælpe andre!

628

For mig betyder det at være online at jeg kan følge med i hvad mine venner laver også dem der bor langt væk så jeg ikke ser dem særlig tit!

Personligt synes jeg IKKE at man er uden for hvis man ikke er online det betyder bare at der måske er nogle ting man ikke rigtig kan følge med til!

Altså for mig er det vigtigt at kunne følge med i ALT hvad der sker og hele tiden at være opdateret, men sådan er det helt sikkert ikke for alle!

Jeg logger normalt ikke af men det er udelukkede fordi at jeg glemmer det men jeg prøver altid på at huske det :-)

592

jeg logger tit af, fordi a jeg tænker at så heller skakke med ens venner i virkligheden end på en skærm. men hvis man ikke har mulighed for det så kan man jo godt chatte med folk.

635

Logger du nogensinde af?

For mig betyder det ikke alt, om jeg er online eller ej.
Det er selvfølelig hyggeligt at surfe lidt rundt, men igen, min verden går ikke under hvis jeg ikke har været på i et par timer.
Man kan i den grad være udenfor hvis man ikke online.
Ens venner kan fx. tro, man er sur fordi man ikke svare inden for 5 sekunder.
Jeg har en veninde som ikke må få Facebook, for sine forældre, da hun ikke er 13 år gammel endnu.
Hun føler sig også udenfor nogle gange, og syntes der er uretfærdigt og snyd.
Fordi alle os andre har Facebook selvom vi heller ikke er 13 år gammel.
Der er da rart at være lidt ”up to date”, men man skal passe på at man ikke kommer til det punkt hvor man skal tjekke sin telefon/computer hele tiden.

- Anonym

683

Jeg logger altid af de sociale medier når jeg er færdig med at bruge dem.

629

Jeg logger aldrig af de ting jeg er på, på min mobil. det gør jeg ikke fordi det er meget hurtigere bare lige at trykke på appen og ikke hele tiden skulle logge ind. jeg har også kode på min mobil så folk kan ikke komme ind på mine profiler. Men selvfølgelig vil jeg logge ud hvis jeg nu logger ind på min venindes mobil så hun ikke kan være inde på min profil og udnytte den, selvom jeg tror at mine veninder ville logge ud for mig hvis jeg havde glemt det (det er sket før, at min veninde har logget ud for mig).

626

Ja jeg logger af websites og jeg gør det for at være på den sikre side

631

Det betyder virkeligt meget at man er online, og man er meget udenfor det hele hvis ikke man er online fra fx facebook.

Fordi man hele tiden skal vide hvad der sker, og hele tiden følge med i hvad, hvem lægger ud og om hvem der er uvenner osv.

Nettet er jo også der hvor alle unge mennekser og nogle ældre mennesker er hver dag, jeg kan ikke leve uden min telefon, den er som sømmet fast i min hånd for det meste.

Jeg elsker og chatte og følge med i hvad der sker på nettet og sådan er jeg sikker på de fleste unge mennesker også elsker.

Og jeg logger aldrig af facebook og instagram, så jeg ikke behøver og skrive koder osv også fordi jeg hurtigt glemmer koderne.

667

Jeg logger aldrig af, men slukker derimod telefonen

618

Det løgn

670

Jeg logger aldrig af min Google+, YouTube osv. Jeg føler, at mine ting er sikre fra alt og alle. Jeg synes personligt ikke, at man behøver at logge af sine online midler, med mindre man føler, at sine ting ikke er gemte og sikre. WIF IS LIFE, WIFI IS LOVE

694

Jeg logger altid af.

699

det betyder meget for mig om jeg er online eller ej fordi at jeg chater med mine venner og sådan noge og jeg er selv jeg er online hver dag . jeg vil sige at man er lidt udenfor hvis man ikke er online på de sociale medier fordi det er tit der unge laver deres aftaler altså om man skal være sammen eller hvis man lige skal spørge om et eller andet så jeg syntes helt bestemt at man er uden for hvis man ikke er online.og jeg syntes det er vigtigt at at følge med i hvad der sker så man kan se hvad ens venner laver og snakke med de venner som ikke er så tæt på det er jo også hyggeligt

680

Jeg mener, at man skal logge af. Man er ikke udenfor fællesskabet hvis man er logget af. Man skal ikke ind og tjekke Facebook hver 5. minut, man behøver ikke chatte med vennerne 24-7. Man kan godt tage ud på Picnic men vennerne eller familien.

611

ja

684

jeg er altid online, så jeg ikke hele tiden skal logge ind og ud.

650

Jeg er altid online, så andre mennesker kan skrive til mig. Jeg plejer at svare hurtigt og jeg syntes ikke at det er noget forkert at være altid online.

598

jeg er altid online, så andre mennesker kan skrive til mig og de ikke skal vente på svar. Jeg er også online, så jeg ikke hele tiden skal logge ind og ud. Hvis jeg nu for en besked, skal jeg ikke til at logge ind, for at tjekke. Det er også en fordel, at være logget ind, hvis man nu ikke kan huske sin kode. Hvis man har mange profiler som: instagram, snapchat, facebook og twitter, behøver du ikke at loge ind og ud hele tiden, for det kommer til at tage noget tid.

857

Jeg er altid online, så andre mennesker kan skrive til mig. Jeg plejer at svare hurtigt og jeg syntes ikke at det er noget forkert at være altid online. Hvis man har en profil på mange hjemmesider, som fx Instagram, Facebook, Snapchat… så tager det lang tid at logge ud og ind hver gang. Man ved ikke om man har fået en besked og den er måske vigtigt. Jeg hader når mennesker venter lang tid på mig at svare. Og hvad nu hvis man ikke kan huske sin kode? Så skal man gå på sin mail og det tager bare lang tid.

871

På en privat computer/mobil med adganskode så nej, ellers gør jeg :p

864

Jeg logger altid af

865

Man behøver ikke altid at være online, man bliver ikke holdt udenfor hvis man ikke er.

741

Hvad betyder det for dig at være online eller ikke være online? Hvis Du er online så lukker du alle rundt om dig ude og sidder i din egen boks ned i en skærm

Er man udenfor hvis man ikke er online? Det kommer an på hvis du sidder alene med din mobil for så er du bare underholdt men hvis du er sammen med andre så snak med dem og være online på den måde

Er det nødvendigt at følge med i hvad sker omkring dig på nettet? Ja hvis det er vigtige nyheder men ikke hvis det er reality for så er det ligesom at se skralde tv

330

Er du fra sigerslevøster?

78

Ja jeg logger altid af fx når jeg måske slukker computeren/telefonen. 

105

Jeg logger af :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

67

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program