Facebook Alder

forumspørgsmål

Facebook Alder

forumspørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 6 år 9 måneder siden

Hvad syntes i, om det med at mange børn under 10 år. Har facebook når man skal være min. 13.

Kommentarer

12-13 år

614

jeg synes det er lige meget om man er 12 eller 13 før man får facebook. Jeg kender mange der fik facebook før de blev 13. jeg synes at selv om man 8 år gammel så kan man godt få facebook, det kan jo også godt være at ens forældre gerne vil følge med i ens liv. Jeg har ikke selv facebook, men der inde kan man jo også kun følge dem der er i ens familie, men jeg synes heller ikke man skal være under de 8-9 år, fordi hvis man er alt for ung kan man de bare lave alle mulige ting fx: følge alle muglige fremmede, sende oplysninger til fremmed om hvor man bor,hvad man hedder eller hvor gammel man er.

529

Vær forældre har deres mening alså jeg er 11 og fik det da jeg var 10 år, så kan ikke se problemet

597

Jeg synes det er okay hvis børn under 13 har fået lov af deres forældre til at være på Facebook og har haft en snak med deres forældre om hvad de må og hvad de ikke må på Facebook. Men de børn (under 13) der ikke har fået lov af deres forældre og som ikke kan opfører sig ordenligt på Facebook eller andre sociale medier synes jeg ikke skal have lov til at være på Facebook før de er 13 eller før de overhoved kan finde ud af at opføre sig ordenligt. Jeg synes godt de forældre der har børn på Facebook der er under 13 år kunne tjekke en gang i mellem om deres børn opfører sig ordenligt. Det tror jeg værtfalde vil stoppe problemet omkring mobning og andre problemer på de sociale medier. Men det er jo bare min mening.

553

Jeg synes at det er lidt ligemeget om man er 12 eller 13 når man er på facebook for det kommer en del an på hvor mode man er.

589

Det er der fordi de mener når man er under 13 kan man ikke holde på ansvaret for at have facebook

580

jeg synes det er lidt lige meget fordi der er ikke så mange farlige ting på facebook og man spørger jo sine forældre før man får en profil og hvis de synes det er okay så er det jo fint.

597

Facebook alder

Min holdning til hvor gammel man er når man får facebook er at man skal bare have lov af ens forældre ellers kan de jo finde ud af det på andre måder så det er ligeså godt bare at spørge først. Jeg kender en der fik facebook da hun var 7 år gammel. Men det er også helt fint fordi hun fik lov af det fra hendes forældre.
Jeg har ikke selv facebook fordi at jeg tror når jeg for det vil jeg ikke bruge det så meget men det ville jo også være nedern at være den sidste i klassen til at få det.

618

jeg synes man skal være mindst 10 år

592

Det kommer an på hvor moden man er, og hvad man bruger det til. Hvis man er opmærksom på hvem man skriver med, så kan man godt.

578

Jeg synes det er uforskammet, men eftersom børnene for lov. Har de voksne vel en grund til det. Folk tænker forskelligt, men efter min mening er det.
Facebook burgte indføre en børnelås for børn under 13 år.

562

Det er fint nok fordi aå kan man komme i kontakt når man også er hjemme og det er deres eget ansvar

560

Okay

595

jeg synes man skal være 13 for det mener facebook og de mener man ikke er klar til at komme ind på den hjemmeside før man er 13 og det er. Jeg synes det er for dårlig at folk giver sine børn til at få facebook når de er 8 år for facebook har sagt man skal være 13 og ikke mindre v.H basse

568

Jeg syntes man skal være mindst 13 hvilket i nogle tilfælde kan være lidt lavt da jeg har oplevet meget ubehaglige videoer der bliver delt på hjemmesiden. jeg tør ikke sidde på facebook ved siden af mine lillebrødre på facebook... jeg syntes alt for ofte der kommer "porno" på mit dash når mine deler og liker... jeg har ikke lyst til at have snakken om blomsten og bien med mine lillebrødre :p

597

Hvorfor tror I at børn under 13 år bruger facebook??

846

Jeg var personligt på facebook for at spille spil :)

867

jeg sydes at det er ok at man er på facebook bare man kan styre det jeg ville sige at alder var 11+

776

det er ærgerligt man man kan jo ikke rigtig gøre noget ved det

787

Jeg synes at vi man er under 13 år skal ens forældre vide det og have snakket om hvad de må og hvad de ikke, men vis børne ikke kan styre det synes jeg at forældrene skal lukke deres profil,

675

Jeg vil sige, at det kommer meget an på barnets intention med profilen. Personligt spillede jeg selv spil på mine forældres sider da jeg var omkring 6-7 år, og da jeg blev lidt ældre fik de lavet mig en profil så jeg kunne spille uden at de skulle indblandes. Det var først da jeg blev meget ældre at jeg brugte det som et socialt medie og ikke som en spille side.

Hvis man er som mig, kan jeg ikke se et problem, eller hvis man har det for at holde kontakt på nogen som også har facebook. Hvis de ikke kan styre det og laver en masse krænkende ting, så må man tage det fra dem indtil de kan styre det. 

Men da man ikke kan spille spil på samme måde længere, kan jeg ikke se hvad børn som sådan vil bruge Facebook til. Det er et overdrevet medie som man ikke kan bruge flere timer på. Det er nyhedsopslag efter nyhedsoplag og platte jokes.

72

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program