At løbe hjemmefra

forumspørgsmål

At løbe hjemmefra

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 2 år 6 måneder siden

Hvad mener I om at løbe hjemmefra?

Kommentarer

Det kommer an på hvad du løber fra... Jeg ville dog til en hver tid hellere ringe efter nogen andre omkring hjælp hvis ikke jeg kunne fungere i min familie..

Og hvis det SLET ikke fungere så kan man jo komme på et børnehjem sammen med mange andre der har de samme problemer.. Der får du dit eget værelse, fred & ro, mad osv. og du behøver ikke at være alene..

234

Altså hvis der er gratis mad der hvor du løber hen så er det vel fint :D

253

True ^

256

Jeg har løbet hjemmefra adskillige gange da jeg var mindre. Men det hjalp ingenting overhovedet. Du skal ikke løbe fra dine problemer :)

264

Det hjælper ikke rigtig noget. Bedre at blive og løse sine problemer. Med mindre det er fordi man bliver slået eller voldtaget så synes jeg det er en god ide men så ville jeg løbe et sted hen hvor der var voksne der kunne hjælpe. Det er dumt at tro at man kan løbe væk fra alt og løse tingene selv synes jeg.

263

jeg løber imorgen alt er udtænkt og er klar. hvis i vil med mig og ha` et liv i har drømt om. nemlig at slippe for problemer og skænderier

64

Er du stukket af..? :)

41

Er du frisk på det

29

Dig der vil løbe væk til et liv uden problemer. Du snyder dig selv. Sådan et liv findes ikke. ALLE har problemer. Få noget hjælp i stedet for.

68

Man kan løbe væk men man får det ikke bedre. Og er man barn finder de en

38

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program