facebook alder

forumspørgsmål

facebook alder

forumspørgsmål af
anonym
12 år
Oprettet 4 år 10 måneder siden

hej med dig

Kommentarer

Facebook 13 år

Jeg synes, at det er unfair, at jeg ikke må komme på Facebook. Fordi jeg synes alle andre godt må komme på Facebook.

Jeg føler lidt, at jeg er den eneste uden Facebook i min klasse og det kan få mig til at føle mig udenfor. Fordi der er en klasse gruppe jeg ikke kan være med i, og se hvad de skriver til hinanden. Jeg kan heller ikke se når andre lægger sjove videoer op.

Men det er forståeligt, at man skal være 13 år for at få en facebookprofil. Der er nemlig nogle konsekvenser ved det, blandt andet at alt er offentligt og alt kan deles. Så hvis du lægger noget op og det bliver delt, kan det ikke rigtigt slettes.

Men det første jeg vil gøre når jeg får Facebook er, at få nogle venner. Efter det, vil jeg joine min klasses Facebook gruppe og så vil jeg mest bare se andres videoer.

519

halløj,
Jeg kan godt forstå hvis du føler dg udenfor, men du skal huske at det kun er for dit eget bedste. Jeg har heller ikke facebook, selvom næsten alle fra min klasse har det, og jeg er helt ok med det. Du skal bare sørge for at lave noget med dine venner, der ikke indeholder facebook.

791

Kære anonyme.

Jeg synes det er ok at man får en facebook profil hvis bare man er over 11. Det er cirka i den alder man begynder at koncentrerer og interessere sig for bl.a. facebook. I 11 års alderen synes jeg også at man burde vide hvad man må og ikke må.

828

Jeg synes at det er fint at minimums-alderen er 13. Fordi det er den alder man ved hvad man må og ikke må. Men selv personligt har jeg haft det siden som 7 årig og er 13 nu.
(Bare min mening

774

Vi synes at der er nogle der er modne nok når de er 10 11 12 år, men der er jo en grund til at der er blevet sat en grænse. Der foregår nogle ting inde på facebook som ikke alle er gamle nok til at håndtere.

761

Hvis du er under 13 år synes jeg at det burde være dit og dine forældres eget valg om du skal have facebook. Aldersgrænsen på 13 år er fair, der foregår ting derinde som nogen 13 årige ikke engang er gamle nok til at kunne se. Nogen er mere modne end andre og du ved selv bedst om du er klar til at have det.
Selv er jeg er 13, men har ikke lyst da, ja, jeg bare ikke har lyst. De andre i min klasse har næsten alle sammen en konto derinde, men det at jeg ikke har en, det for mig ikke til at føle mig udenfor eller noget. Jeg har til gengæld bare andre kontoer på andre sociale medier, som de ikke har. Og det er helt okay for mig.

756

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program