Cyberhus

forumspørgsmål

Cyberhus

forumspørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 5 år 8 måneder siden

Hej. Dette er godt nok ikke noget spørgsmål, men her vil jeg gerne gennemgå nogle problemer, jeg synes godt kunne blive rettet op på.

1. Når der bliver lagt et spørgsmål ud og det har været der mere end nogle dage eller måske en uge, er der ingen der svare på spørgsmålene mere??

2. Jeg synes det er ærgerligt at cyberhus lukker en del af de forrum der bliver lagt ud, da nogle af dem kan være ret vigtige og derfor lukker dem uden grund?

3. Det er rimelig åndssvagt at tandlægerne/lægerne har lukket i ferien, da halvdelen af spørgsmålene er noget der skal bruge tandlæge eller især læge?!

4. Den sidste klage er angående de emner man kan vælge
- inderst inde
- blandede bolsjer
-livsstil
- det gør mig glad
Og så de andre ting
På fx. BørneTelefonen.dk er der mange flere valgmuligheder så man ligesom kan finde en der rent faktisk passer
Især under 'kategori' og ikke så meget under 'forum'

Tak for at tage tid til at læse dette. Håber i og cyberhus vil gøre noget for at rette op på disse 'fejl' i fremtiden!

Kommentarer

Hej Anonym 

Tak for dine tanker om hvordan Cyberhus bliver bedre. Lad os tage dem én af gangen. 

1. Nogle spørgsmål får svar gennem flere år, mens andre går "i stå" efter nogle dage eller uger. Ung til ung er brugernes egen afdeling af Cyberhus, og derfor er det også brugerne selv der bestemmer, hvor meget aktivitet der kommer. Det kunne være vildt fedt, hvis der kom rigtig mange kommentarer på alle tråde, og vi vil prøve at kigge på om vi kan gøre noget for at motivere alle der kigger forbi, til at give lidt flere kommentarer.

2. Vi lukker heldigvis meget få tråde, men det er rigtigt at det sker, hvis vores regler ikke overholdes. Eller hvis et forum handler om noget, vi ikke mener gavner at have på siden. 

For det meste er det tråde med unge der søger kontakt gennem snapchat, eller tråde hvor en ung eksempelvis søger en "opskrift" på selvmord. Det er vigtigt at tale om selvmordstanker, og andre unge kan have masser af erfaringer, meninger og gode råd. Men indlæg der ikke søger dialog eller råd, men blot ønsker, en metode til selvmord, mener vi ikke giver mening, og derfor griber vi ind.

3. Ja, vi ville gerne have læge og tandlæge brevkasserne åben hele sommerferien. Men vi har desværre ikke så mange frivillige læger og tandlæger i ferien. Det betyder at vi ikke vil kunne garantere alle, der stiller spørgsmål, et svar. Så skulle vi til at sortere i spørgsmålene, og det vil vi ikke.  Alle spørgsmål er lige vigtige, for dem der stiller dem. Derfor vil det være en umulig opgave for os, at vurdere hvem der har "mest" brug for at få svar. Derfor vil vi hellere lukke helt ned, i nogle få uger, indtil vi igen kan garantere alle svar.

4. Vi har tidligere haft mange forskellige kategorier på Cyberhus. For få år siden havde vi mere end 30 forskellige, men det er vores erfaring, at det ikke fungerede særligt godt for os. Faktisk synes de fleste unge vi spurgte, at det blev mere uoverskueligt, og derfor gik vi ved sidste opdatering væk fra de mange til nogle få kategorier, der er lidt bredere. Måske kan du prøve at bruge søgefeltet, og søge på bestemte ord og emner. Det kan i hvert fald være en hjælp til at indsnævre de mange tråde og emner.

Gode hilsner Cyberhus-Teamet 

217

Kom lige i tanke om et andet vigtigt problem! Jeg tror der er en fejl i cyberhus. For når jeg gerne vil udgive en kommentar eller et forrum, kommer der tit bare et rødt felt op hvor der står 'fejl' og har tjekket mit net alt er fint. Men det er da lidt træls da jeg så skal skrive det hele om igen og vente på at det ligesom bliver udgivet.

239

Det har jeg også oplevet et par gange.

208

Vi vil meget gerne se om der er et problem. Hvis I kan sige lidt mere om hvornår det sker. Om I bruger mobil, eller laptop. Om I er på wifi eller Mobil forbindelse. Måske endda et link til et screenshot af fejlen. 

196

Det er lige meget om det er med wifi eller data, det er sket flere gange med begge dele. Og det er ellers heller ikke bestemt hvornår det sker? Og bruger altid mobil. Og kan godt tage screen af det næste gang det sker!

244

Vi har modtaget billedet, og vi kigger på det. Det kunne godt se ud som om det er en fejl der sker, hvis man bruger bestemte emoji's/smileys når man skriver fra mobil. 

Vi kigger på det. Indtil videre kan det måske være en løsning, at undgå at bruge emoji's når I skriver kommentarer. 

220

Det kan godt være noget med de emoji’s det ved jeg faktisk ikke, men jeg skal nok prøve at huske på at undgå dem i den nærmeste fremtid

251

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program