Spørgsmål

forumspørgsmål

Spørgsmål

forumspørgsmål af
Søren
20 år
Oprettet 2 år 3 måneder siden

Jeg har lagt mærke til at der er en der kalder sig M som er 19 år. Jeg har lagt mærke at du kommentere mange af svarene. Hvem er du?

Kommentarer

Haha, jeg er en pige på 19 år, som har sabbatår efter jeg har gået på gymnasiet. I mit sabbatår arbejder jeg som vikar i børnehaver, handicaphjælp og i et vikarbearou hvor jeg kan lave alt muligt. I min fritid er jeg medlem af Alternativet ungdom hvor jeg laver alt det der indebærer at være ung og politisk aktiv haha. Derudover synger jeg i kirkekor som jeg også tjæner lidt lommepenge på.
Jeg er en meget social person og jeg holder meget af at hjælpe og vejlede folk. Jeg er facineret og underholdt af cyberhus og jeg har selv skrevet herind nogle gange og ved, at det er lidt trist og skuffende når man ikke får et svar og derfor holder jeg af, at kunne komme med mit input på hvad der er på folks hjerte herinde.

Jeg kunne godt forstille mig at det nok har set ret fjollet ud, at jeg er overalt herinde. Grunden er simpelhen fordi Jeg finder glæde i, at vejlede andre. Jeg håber dette var nok svar for dig, ellers må du gerne stille flere spørgsmål :D

164

Det er Søren igen. Man hører ikke til dig mere, hvad er grunden til det

135

HvoHvorfor giver du dig ikke til kende mere, hilsen Søren

96

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program