Spørgsmål om abort/graviditet

brevkassespørgsmål

Spørgsmål om abort/graviditet

brevkassespørgsmål af
K
20 år
Oprettet 6 dage 11 timer siden

Hej Cyberhus! 

Jeg var for nogle uger siden på ferie med min kæreste, hvor vi flere gange dyrkede ubeskyttet sex og han flere gange fik udløsning oppe i mig. 

Jeg har haft menstruation siden jeg var 10 år, og den har ALTID været fuldstændig regelmæssig og den er nærmest altid kommet nøjagtigt på dagen, med max 2 dages forsinkelse eller for tidlig menstruation i forhold til min cyklus. Altså meget nøjagtig og regelmæssig. Men efter denne ferie med ubeskyttet sex, fik jeg pludselig ikke min menstruation til tiden. Der gik næsten 3 uger hvor den var forsinket, men så kom den endelig, dog med en stor blodig klump, og det var ubehageligt og smertefuldt, meget anderledes end det plejer... Mit spørgsmål er om jeg kunne have været gravid og måske mistet fostret? 

Mvh. K.

Svar: 

Hej K

Vores læge- og tandlægebrevkasse er ferielukket. Vi har derfor ingen læger eller tandlæger, der kan svare på spørgsmål om sundhed og sygdom. Derfor kan vi desværre ikke tilbyde dig et svar.

Vi åbner for nye spørgsmål i læge- og tandlægebrevkassen mandag d. 12. august.

Indtil da råder vi til at du kontakter din egen tandlæge/læge, din egen læges ferievikar eller lægevagten for at få svar/hjælp. 

Mvh. Cyberhus-Teamet 

Cyberhuss billede
Cyberhus-Teamet har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program