Skade på skinneben

brevkassespørgsmål

Skade på skinneben

brevkassespørgsmål af
Heidi
25 år
Oprettet 2 måneder 1 uge siden

Hej 

Jeg spillede fodboldkamp i lørdags. Jeg står på mål og var ude i en takling, da jeg blev ramt af dubberne på en fodboldstøvle oppe over mine benskinner. Det gjorde voldsomt ondt og jeg faldt til jorden med det samme.  Da jeg trak ned i min sok var jeg blå med det samme. Jeg spillede kampen færdig med store smerter. I dag, 3 dage efter, har jeg stadig smerter. Jeg er blå hele vejen rundt også ved siden af mit knæ. Jeg er følelsløs nogle steder og lige der hvor dubberne ramte er der et sår, som jeg slet ikke kan røre ved. Jeg kan godt gå, men hver gang jeg bevæger benet gør det ondt i hele skinnebenet. Jeg tog i dag til træning da jeg godt kan sparke og løbe rundt med udholdelige smerter, men efter træning var helt mit ben hævet op - også min ankel. Jeg har været meget rød, hævet og varm, men det er heldigvis på vej væk. Jeg er stadig blå, gul og har stadig mange smerter. 

Kan jeg have slået en flig af knoglen eller er det bare helt normalt, at et slag på skinnebenet skal blive ved med at gøre ondt? 

Svar: 

Hej Heidi

Vi kan desværre ikke tilbyde dig svar. Cyberhus tilbyder rådgivning til børn og unge mellem 9-23 år. Vi garanterer alle indenfor vores målgruppe et svar, og for at kunne opretholde den garanti, er vi nødsaget til at sortere spørgsmål fra voksne udenfor vores målgruppe fra. 

Vi henviser i stedet til egen læge. 

Mvh. CYberhus-Teamet

Cyberhuss billede
Cyberhus-Teamet har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program