Mistet tampon

brevkassespørgsmål

Mistet tampon

brevkassespørgsmål af
Mathilde
18 år
Oprettet 1 uge 4 dage siden

Jeg har et spørgsmål ang. tampon. Jeg bruger normalt tampon under min menstration, men for et stykke tid siden føltes det mærkeligt at sætte den i. Jeg har siden været virkelig bange for, om jeg muligvis har glemt, at jeg allerede havde en tampon i inden jeg satte den i. Jeg har forsøgt at mærke om jeg evt. kunne mærke den, men det kan jeg ikke. Jeg har søgt lidt rundt på nettet og kan læse mig frem til, at der ofte kan ses forskellige tegn på at tamponen sidder fast blandt andet lugt og smerter. Jeg er faktisk generelt meget i tvivl, om jeg overhovdet havde en tampon i inden. Er dog bare meget bange for at den faktisk sidder fast, da jeg kan læse at det kan være virkelig farligt og man kan udvikle TSS. Det kan jo også bare være muskelspændinger, der har gjort at det har føltes underligt og der er faktisk gået ret lang tid nu - nok 2-3 uger, uden jeg har mærket noget til det. Jeg er bare stadig bange for at den måske kunne sidde der, men måske er det bare noget jeg bilder mig ind. Har overvejet at tage til lægen, men da jeg på ingen måde er sikker på at der faktisk sidder en tampon fast, tænkte jeg bare at det ville være dumt. 

Hilsen Mathilde

 

Svar: 

Hej Mathilde

Vores læge- og tandlægebrevkasse er ferielukket. Vi har derfor ingen læger eller tandlæger, der kan svare på spørgsmål om sundhed og sygdom. Derfor kan vi desværre ikke tilbyde dig et svar.

Vi åbner for nye spørgsmål i læge- og tandlægebrevkassen mandag d. 12. august.

Indtil da råder vi til at du kontakter din egen tandlæge/læge, din egen læges ferievikar eller lægevagten for at få svar/hjælp. 

Mvh. Cyberhus-Teamet 

Cyberhuss billede
Cyberhus-Teamet har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program