Bødning efter mens

brevkassespørgsmål

Bødning efter mens

brevkassespørgsmål af
Anonym
23 år
Oprettet 7 måneder 3 uger siden

Hej. 

Jeg fik min menstruation 19 december hvor den varede 4-5 dage som den normalt gør. Det skal lige siges, ventede længe på min mens denne gang. Og havde ingen smerter eller lignende som jeg plejer, kun krampe.

I dag 4 dage efter menstuationen kunne jeg mærke noget i trusserne, troede først det bare var udflåd, men så gik jeg ud på badeværelset og så det var blod, var meget chokeret over det, da det ikke er sket for mig før. Undskyld klamheden, men jeg kunne blive ved med at tørre og det blev ved med at bløde, ned ad benet også. Så kraftig er min mens ikke engang. Udover den kraftige blødning kom der en lille og en stor klump ud, den store var nok lidt større end en 5 krone. Bløder stadig her til aften. Dog ikke så slemt. Jeg har ingen smerter, kun lidt murren i underlivet og så er jeg meget træt. Er meget nysgerrig over hvad grunden er. 

Svar: 

Hej Anonym 

Vi har ikke mulighed for at give dig svar, da vi ikke har læger/tandlæger til at svare på spørgsmål om sundhed, sygdom og tænder mellem jul og nytår. Det er også derfor kategorierne Spørgs lægen og Tandlægen er lukket. 

Du er velkommen til at skrive igen, når vores frivillige læger og tandlæger er tilbage, og deres brevkasser åbner igen d. 2. jan. 

Mvh. Cyberhus-Teamet

Cyberhuss billede
Cyberhus-Teamet har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program