Blogs

Jeg er en frisk og udadvendt pige på 19 år.. Falkonergårdens Gymnasium .. Udover dette er jeg mentor for sårbare børn og unge, formand for foreningen og salgskonsulent hos Gjensidige Forsikring.
Jeg elsker naturen og bruger ofte min tid på at nyde den friske luft.. Det er et perfekt sted...

Her kommer nok snart en beskrivelse af HKCamillas blog :-)

Her deler Cyberhus nyheder om design, funktionalitet, åbningstider, ferie og meget mere :)

Vær hilset, Mit navn er Erika og jeg er en af de mange kreative sjæle på Cyberhus.
Jeg har været herinde i godt 7 år nu og kommer og går men er altid herinde da dette er et sted hvor min sjæl er i ro.

Min blog handler om Livet, dets udfrodinger og chancer, sex og de svære tider med...

Her kan du læse om hvad der sker i Cyberhus' gruppechat.
Den er åben alle torsdage 18-21 for unge i alderen 9-23 år.
Nogle gange har vi fokus på et bestemt emne, og i den forbindelse kan vi også invitere en gæsterådgiver med. Det kunne f.eks. være en læge, psykolog, behandler eller...

Her kan du læse indlæg fra unge som ikke har deres egen blog, men alligevel har tanker eller erfaringer de gerne vil dele.

Mine egnen billedverden er min måde at forstå mit liv på. Grafiker fra Århus Kunstakademi, socialpædagog og diplom i undervisning af af psykisk sårbare. Jeg har undervist i billedkunst 22 år på Dalgas Skolen og 12 år i Cyberhus. Jeg elsker billeder, du slev har lavet. Jeg hjælper gerne med tips...

Jeg er en pige på 21 år, som er vokset op med en alkoholisk far. Mine forældre er skilt og jeg har to halv søskende. Min blog kommer til at handle om min barndom og om hvordan det har været for mig, at have ansvar for mine to mindre søskende.

Jeg hedder Mikkel og bor i Odense. Jeg er 19 år gammel og til dagligt læser jeg til social- og sundhedsassistent, da jeg elsker at arbejde med og være noget for mennesker - der har brug for omsorg og støtte.

I min fritid arbejder jeg i Bilka i informationen og træner en del. Derudover...

Hej venner, velkommen til min blog!
Mit navn er ikke Pallione, men det er ikke så lang derfra, jeg har valgt at bruge dette alias da der vil stå nogle meget personlige ting på min blog, som jeg ikke er interesseret i at alle mennesker (hovedsageligt mine venner og familie) kan knytte til...

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program