Når det gør ondt inderst inde

blogindlæg

Når det gør ondt inderst inde

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 7 år 8 måneder siden

"Nogle gange kan mine følelser slet ikke være i kroppen.."

Kender I det? At nogle gange, så kan ens følelser være så voldsomme at det føles som om at ens krop eller hoved er ved at eksploderer? Det kan f.eks. være i forbindelse med sorg efter et dødsfald, det kan være når et forhold slutter eller det kan være en overvældende følelse af at stå alene i verden. Uanset hvad der er grund til følelserne, så kan de virke så STORE at det kan være helt vildt svært at være i dem. Fordi det gør ondt, og ofte gør det ondt helt ind i sjælen. 

"Jeg vil bare væk!"

Der er mange måder man kan forsøge at komme væk fra sine følelser. Måske bruger man rusmidler til at dæmpe dem, måske skriver man dagbog, måske skærer man i sig selv, måske snakker man med en god veninde, måske stopper man med at spise, måske spiser man alt for meget. måske skriger man, måske græder man. Der er nogle måder som er farligere og mere usunde end andre, men ofte vil metoden have en funktion for den der gør det. For eksempel vil den der skærer i sig selv måske opleve at følelserne forsvinder - i en kort periode - men samtidig giver det nogle meget synlige ar, og kan være virkelig farligt! På samme måde kan det være at den der stopper med at spise, vil føle at der endelig er kontrol med livet, men samtidig vil kroppen blive ødelagt indvendigt og udvendigt af at man sulter sig. 

Gruppechatten på torsdag d.1/9 kl 18-21

På torsdag skal vi have en åben chat om hvordan man kan håndtere de svære følelser. Vi skal snakke om hvorfor det kan være så svært at være i følelserne, og vi skal se på hvilke sunde muligheder der findes. Jeg er sikker på at der er mange af jer som sidder og kan genkende meget af det jeg har skrevet. Derfor håber jeg at I vil deltage i gruppechatten, dele jeres oplevelser og være med til at få og give støtte og omsorg.

Jeg glæder mig til at se jer på torsdag! 

 

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Kommentarer

det bliver godt

549

Hej Naddie

Det tror jeg bestemt også at det gør. 

Vi ses i aften!

 

549

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program