Hvordan er man ung?

blogindlæg

Hvordan er man ung?

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 7 år 5 måneder siden

At være ung er...?

Nogle gange kan det være svært at vide hvordan man skal opføre sig når man er ung - man er ikke længere et barn, men man er heller ikke helt rigtig voksen.. eller hvad?

Her i oktober har vi snakket om kultur, familie og traditioner, og på torsdag skal det handle om hvad I tænker om dét at være ung, hvad det betyder, hvilken kultur der er blandt unge, og hvilke fordele og udfordringer man kan opleve når man er ung. I oktober-ånden skal vi også snakke om hvordan der kan være forskel på at være ung i fx københavn eller sønderjylland, og hvordan det mon er at være ung i fx. Afrika. Tror I at der er forskel? Eller gennemgår alle unge noget der er ens? Jeg håber virkelig at I vil komme og dele jeres tanker, oplevelser og følelser, fordi det er jo lige præcis jer der ved mest om det her emne! Hvis du allerede nu har nogle godt tanker, så skriv dem meget gerne i kommentarerne!

Gæsterådgivere

På torsdag får vi besøg af to skønne unge mennesker som er vokset op i Danmark, men som har en anden etnisk baggrund. De vil dele deres erfaringer med at være ung i Danmark, og fortælle om nogle af de ting som de har undret sig over eller tænkt på. Jeg håber virkelig at I vil tage godt imod dem (som I plejer) og være med til at tage en god snak om hvad det vil sige at være ung.

Vi glæder os til at se jer på torsdag d.27/10 kl.18-21

 

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program