Gruppechatten - hvornår, hvordan og hvorfor?

blogindlæg

Gruppechatten - hvornår, hvordan og hvorfor?

Skrevet af
Gruppechat
Oprettet 7 år 6 måneder siden

I gruppechatten i torsdags var I nysgerrige på, hvornår og hvordan gruppechatten blev til, og hvorfor den kun er der én aften i ugen. Det vil jeg svare på her:

Hvornår og hvordan?
Gruppechatten startede i 2011, og blev til i forbindelse med et projekt omkring selvskade, og hvilken positiv betydning det kan have for unge at have kontakt til andre unge og dele erfaringer ift. selvskade. Projektet blev udført i samarbejde med organisationer fra Italien, England og Slovenien, der ligesom Cyberhus, arbejder med online rådgivning. Det var under dette projekt, at gruppechatten i Cyberhus så dagens lys første gang, men den udsprang også ud af en interesse fra jer unge, der havde efterspurgt et forum, hvor I kunne snakke med andre unge.

Hvorfor kun én aften i ugen?
Grunden til at der lige nu kun er gruppechat én gang i ugen, er fordi vi ikke har rådgivere nok til at kunne have den åbent flere dage. Gruppechatten har tidligere været åben to gange ugentligt, men erfaringen sagde, at der ikke var unge nok til at det gav mening at fortsætte med to dage. Vi bestræber os hele tiden på at optimere gruppechatten og tilpasse den jeres behov – i den udstrækning det er muligt. Så hvis vi oplever, at der er behov og interesse for igen at have to ugentlige gruppechats, vil vi arbejde på dét.

Jeg håber, at det var svar på jeres spørgsmål – ellers er I meget velkommen til at spørge løs i vores gruppechat, der har åben hver torsdag fra 18-21. Læs evt mere om gruppechatten her.

De bedste hilsener,
Pernille

 

Deltag i gruppechats på cyberhus.dk/gruppechat // Du er ikke alene

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program