En kedelig oplevelse

blogindlæg

En kedelig oplevelse

Skrevet af
Cyberhus
Oprettet 1 år 3 uger siden

Kære Cybere

Lidt tidligere i dag modtog vi et indlæg,  hvor i en ung beskylder en bestemt rådgiver fra Cyberhus for at have gjort noget ulovligt. 

Vi opfordrer altid til at sige det højt og søge hjælp, hvis man  har oplevet noget der føles forkert. Samtidig er det også vigtigt for os at sige, at man ikke må beskylde andre for at have gjort noget ulovligt, når det ikke passer. Vi VED at de her beskyldninger er falske. Det er faktisk ulovligt, og derfor har vi valgt at anmelde indlægget til politiet. 

I Cyberhus vil vi gerne gøre en forskel for børn og unge der har brug for hjælp. Selv om der er tale om falske beskyldninger, kan nogle børn og unge måske blive usikre på om Cyberhus er så trygt et sted som de troede, hvis de ser sådan nogle beskyldninger. Derfor tager vi det her meget alvorligt. 

Det er heldigvis første gang vi oplever sådan noget her og vi håber også på det bliver den sidste, så vi kan koncentrere os om at være der for børn og unge, frem for at bruge tid på den her slags ærgerlige ting. 

Mange hilsner Cyberhus-teamet

Kommentarer

Det da sygt at gør så noget i sær for den rådgiver det gik ud over bliv endelig ved med det i gør min plejeblillebror har haft glæde af jer kram her fra

250

Mange tak for din ros. Det er dejligt at vide at din plejelillebror har haft glæde af Cyberhus :)

248

Hej.
Undskyld meget.
Det var mig der skrev oplægget. Det var ment for sjov, og det vil aldrig ske igen. Er klar over jeg er trådt over alles grænser, og jeg er meget kedafdet. Græder mens jeg skriver dette. Undskyld Cyperhus og undskyld til ham det gik udover.

226

Kære du

Det er vigtigt og meget modigt af dig at stå frem og sige undskyld. Det sætter vi stor pris på. 

Alle mennesker begår fejl. Det er det der gør os til mennesker. Derfor skal du også vide at du selvfølgelig stadig er velkommen i Cyberhus.

Rådgiveren har selvfølgelig været rigtig ærgerlig over indlægget, men du skal vide at rådgiveren er okay, og selvfølgelig vil fortsætte med at rådgive.  

Vi kontakter selvfølgelig politiet og fortæller dem at du har meldt tilbage. Og så lukker vi for kommentarer på tråden her. 

Nu vil vi nemlig gerne se fremad og gøre det vi nu engang er bedst til i Cyberhus. At lytte og rådgive. 

236

Man skal tænk sig om hvad man skriver men politiet kan alså spore dig nu og falske beskyldninger er da så ondt sory men jeg tror du underskylder nu forde du bange det lidt for sent tænk dig om næste gang de sidder her inde for at hjælpe os børn og unge der brug for en voksen der lytter og vi vil gerne kunne forsætte det svært når du laver oplæg mindre børn kan tro de ikke kan betro sig til nogen her inde jeg håber rådgiver det gik ud over er okay

271

Hej cyberhus kommer personen ind at sidde ikke forde det rager mig :)) men kan de finde personen jeg husker da jeg var mindre jeg skrev min far slog mig og jeg blødte og ville dø så den rådgiver kontakte politiet for at spore mig var 10 der og bliv os spore og fik hjælp og er den dag idag i plejefamilie stadig Jeg håber den person har tænkt sig op og kan se hun/han har lavet komtar her inde jeg mener slet ikke sårn en person burde ha lov at være her inde. Og hvis det et barn håber jeg der nogen forældre der tager det alvorligt i er her for at hjælpe og bruger tid på os børn/unge. Ligesom jeg engang fik hjælp da jeg ikke turde selv og. Jeg tænker alså på de ynger børn de reager anderledes ind os der ældre og de forstår ikke det samme da de ikke er andet ind børn og 2 jerner tænker ikke ens hvis man er 9-13. 14-23 der forskel jeg håber i bakker den rådgiver op så den rådgiver kan passe sit job og ha det godt. Ellers heg sikker på vi alle her inde tænker på den rådgiver og er stolte af hvad i gør for os Ej oki det bliv sku lidt langt men hvad filan hehe :)). God dag cyberhus

222

Hej Dina

Nej... der er ingen der skal i fængsel.

Det er blot vigtigt for os at gøre det tydeligt at den slags indlæg er meget alvorlige, og at politiet sagtens kan spore og finde frem til folk der gør noget ulovligt online. 

Det kan politiet også hvis nogen har brug for hjælp ligesom du har oplevet. 

Nu har vi modtaget en undskyldning og en forklaring, og det er det vigtigste for os. Det giver vi også politiet besked om. 

241

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program