Mig&dig.. Vores verden.. Af Anahita

Jeg hedder Anahita, jeg er 22 år og er lykkelig gift med Nicolai på 34 år.
Jeg arbejder til dagligt, som skadebehandler hos Tryg Forsikring.
Det jeg elsker aller mest ved mit arbejde er, at jeg hjælper de mennesker, som har været udsat for en ubehagelig hændelse som fx. sygdom i udlandet, overfald eller tilskadekomst. Jeg elsker, at gøre en forskel, det er også derfor jeg blogger og har det job, som jeg har?
I min fritid fisker jeg sammen med min dejlige mand.

I er meget velkomne til at skrive til mig, hvis I har noget på hjertet.
God læsning

Ana

Seneste indlæg

Skrevet for 3 år siden

Kære læsere! 

Min overskrift siger lidt sig selv! Ja, julen er i møde, og det nye år er i møde! Jeg vil takke jer søde læsere for et godt år! Jeg har delt mine tanker, givet råd, taget jeres råd i brug! Uden jer, ville det ikke være det samme! Tak for det! <3<3<3 

Hvis du sidder og læser det her lige nu og tænker, :" 2015 har været et turbulent år... Ingen glæde,...

1096
Skrevet for 3 år siden

Ja, overskriften siger sig selv.. Jeg fylder 19 idag.. 19 år.. mange lange år... Men også mange lykkelige og ulykkelige år.. Når man siger "fødselsdag" burde man være glad og lykkelig, lykken burde stige en til tops.. Men ikke for mit vedkommende, desværre. 
Jeg sidder her, mørkt, og kun lyset fra min bærbar lysner tingene op, her sidder jeg og tænker over alverdens ting.. Ting, som er...

1102
Skrevet for 3 år siden

Kærlighed kan være noget af det smukkeste, men også det værste i livet! 

Kære Læsere.. 

Der er lige noget, som jeg rigtig gerne vil dele med jer.. Og skriv endelig nede i kommentarfelet, om i også har prøvet eller været udsat for den slags.. Har i prøvet at møde en sød fyr eller pige, hvor i tænker :" Hold da op, hun eller ham er smuk og dejlig" I det i bliver tættere forsvinder...

1255
Skrevet for 4 år siden

Har du oplevet den følelse? - Skyldfølelse og skam.. Du har egentlig ikke gjort noget, men du føler at det er DIN skyld, at omstændighederne er som de er.. 

Svaret er vel nok "JA!".. 

Alle individer oplever af til følelsen af skyldfølelse, de er i virkeligheden uskyldige, men føler at det er DERES skyld at tingene er som de er.. Men hvorfor føler man sig så skyldig, selvom man...

1268
Skrevet for 5 år siden

Vi er blevet fordomsfulde med tiden! - Ja, vi dømmer allerede et menneske efter bare på førstehåndsindtryk! - Det har du sikkert også prøvet, ikke? 

Vi er blevet fordomsfulde siden de sidste generationer, det er en norm som ikke er blevet brudt. Ingen har brudt den sociale arv de sidste par år! Vi startede jo med at blive fordomsfulde da vi fik mere velstand i 1960'erne, det har ført...

1180
Skrevet for 5 år siden

Du kender det helt sikkert.. Det kan være fyringer på jobs, uvenner med forældrene, eller tøserne.. Måske er du og kæresten gået fra hinanden?.. Du kender det sikkert når du bare låser dig selv inde og bare kan mærke din indre smerte dulme mere og mere! Du har lyst til at tage væk og ALDRIG vende tilbage, ikke? 


Du skal huske på at der altid er håb forude, og der er en mening med...

1165
Skrevet for 5 år siden

Lyt til andre når de har brug for det, du gør en forskel for dem og for dig... 

Ja, Du skal bare lytte og støtte.. Så kan du se hvordan vedkommende får tillid til dig! 

Men hvor mange ville lytte til dig når du har brug for det? - Vi er mennesker med samme følelser og behov.. Forskellen imellem os er bare kropsbrygning, og karrierer. Men hvorfor lytter vi så ikke? Hvorfor har vi...

980
Skrevet for 5 år siden

Kender I følelsen?.. - Foran spejlet eller foran ham den søde hvor sætningen kommer frem "Jeg er ikke god nok!" 


Men hvorfor være så negativ? Er det vores krop, eller udseendet som ikke spiller ind? Brysterne er små, numsen fylder ikke de labre jeans.. Det hele er noget møg! Vi vil jo gerne være smukke, få en masse komplimenter og opmærksomhed. skal det være kendisser man skal...

1050
Skrevet for 5 år siden

Kære læsere! 

I har efterhånden læst et par indlæg omkring unges liv, og vægttab. Men jeg synes at I burde vide hvem jeg er som menneske og, hvilke ting jeg har været igennem. da I læste mine indlæg tænkte i sikkert " Jaja tøs, det er fint med dig! Skal du jo skrive!" 

Det hele startede med mobning, jeg havde altid været det sorte får i min klasse. I starten troede jeg at det var...

1192
Skrevet for 5 år siden

Godaften mine søde læsere :-) 

Bikini sæsonen er jo startet og jeg vil lige give nogle gode tips til vægttab ( Egen erfaring efter et vægttab på ca 15kg ) 

Er du også en af dem som mener at det ville være godt at komme af med nogle ekstra kilo? Du prøver og prøver, men slankekuren holder i få dage, intet sker og du mister motivationen.. 

Men HEY! Alting kan lade sig gøre...

1025

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program