Nye toner i Billedværkstedet.

blogindlæg

Nye toner i Billedværkstedet.

Skrevet af
lise
Oprettet 8 måneder 2 uger siden

På grund af regler om copyright. Har jeg valgt at vi fremover vil udelukke billeder, der er lånt på nettet. Der er stor forskel på, at man låner billeder til privat brug, og lånte billeder i Cyberhus, som er en offentlig virksomhed.
1. I må meget gerne bruge andre billeder i Billedværkstedet, hvis i skriver, hvem i har lånt billedet af.
2.De fleste har en mobil. og det giver mulighed for at lave snapscots fra jeres liv.
3. Lav en tegning.
4.Jeg har spurgt Erika, om hun vil komme med tips til sjove billeder. Og tusind tak til Erika.Hun har sagt ja.Hun har rigtig meget erfaring med billeder. Og har sin egen blog i huset.
5.Der er ingen grimme tegninger, kun personlige udtryk.
6.Jeg kommer altid med en kommentar.
7.Husk at i ikke skal vise billeder, hvor man kan genkende jer. Vi skal passe på jer. 

I min verden giver det så meget mening, at lave sine egne billeder.
Jeg håber, vi kan få lov til at lave små videoer i billedværkstedet. Det gør i jo sikkert i forvejen.

Her er en Søren Sol med et meget personligt udtryk. Han har lavet både musik og video. Alle billederne er fra Island.

Kærlig hilsen

LOS "Foss"

Lise er ikke længere aktiv i Cyberhus. 

Kommentarer

Det kaldes Snceenshots Lise hehe ;)
og som Lise siger, brug jeres krativitet og jeres fantasi til at skab noget i en udtrykkelse metode på HVEM er i og HVAD er det i prøver at sige og hvilket budskab har I til alle os i verden?

fotografi, kunst, maling, tegninger og skulbture, musik, skrive noveller og historier? det er kun en lille brøkdel af hvad i kan lave! fotos fx kan tages fra din mobil telefon og behøver ikke være et dyrt professinelt kamerea som jeg har, jeg tager flest billedere fra min telefon og deler dem på de sociale medier.
Jeg startede ud her på cyberhus i 2010 og der brugte vi tegneprogram til at udtrykke os på, kan huske en pige Janni som er virkelig dygtig og det fik mig til at ville lave endu flottere tegninger, det bliver et lille hyggeligt samfund med at udnytte sin kreativitet på den måde, dog ikke som en koncurence haha,

men gemmer resten til mit blog indlæg til på torsdag ;)

Mvh, den Irske maler ELM (Erika)

46

Skal man lave flotte tegninger jeg kun 9 og jeg kan slet ikke finde ud af det i nu måske når jeg ældre mine tegninger finder jeg selv på Hilsen Selma

52

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program