Byd mørket velkommen !

blogindlæg

Byd mørket velkommen !

Skrevet af
lise
Oprettet 1 år 3 måneder siden

Vi lever i et samfund, hvor vi er vant til at have kontrol. Faktisk er det tegn på svaghed, hvis vi ikke har kontrol. Nogle af mine elever får kommentarer på cafe, fordi de spiser i det offentlige rum uden at kende dem.
Jeg vil gerne lave et lille oprør mod kontrol. Kontrol betyder, at du bevæger dig indefor kendt område = trygt område. Det vil din fornuft gerne, og for nogle mennesker er deres liv styret af kontrol.
Nogle gange bliver vi udfordret eller rystet. Vi bliver nødt til at handle uden kontrol.Og det er her vi lærer noget nyt. Vi kan klare meget mere end vi tror.
Jeg synes, vi skal udfordrer os selv, f.eks. møde mennesker uden fordomme. Det kan godt være, at vi synes, de lever et mærkeligt liv, men ofte er det dem vi kan lære mest af, hvis vi er lidt nysgerrige.
Tegne uden at vide, hvordan tegningen bliver. Måske dukker der nye oplevelser frem.
Med andre ord byde mørket= det vi er bange for velkommen istedet for at flygte, for det er her i finder lyset. Jeg plejer at sige til mine elever, at turen op af bjerget kan være hård, men de skal huske, at der er den smukkeste udsigt på toppen af bjerget.
Jeg har lært meget af min søn - som udfordrer de mørke sider - her får i den 3. i en serie men jord, ild og vand.
Jeg glæder mig til at høre, hvad i vil udfordrer jer selv med. Jeg er på vej på ferie. Men der er gode folk i huset. Og jeg vender tilbage.
Ha´en god sommer med mange nye oplevelser.
Kærlig hilsen

LOS "Foss"

Lise er ikke længere aktiv i Cyberhus. 

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program