Lises blog

Mine egen billedverden er min måde at forstå mit liv på. Grafiker fra Århus Kunstakademi, socialpædagog og diplom i undervisning af af psykisk sårbare. Jeg har undervist i billedkunst 22 år på Dalgas Skolen og 12 år i Cyberhus. Jeg elsker billeder, du slev har lavet. Jeg hjælper gerne med tips.

Seneste indlæg

Skrevet for 5 måneder siden

Kære alle.

Jeg vil gerne sige tak til de unge, der har været med i Billedværkstedet. Jeg har set alle jeres billeder og der er mange. Der er billeder, jeg aldrig glemmer. Jeg håber i altid vil finde tid til kreativitet. Jeres evne til at udtrykke følelser i billeder er jeres styrke.

Det er en stor gave for mig  at se jeres billeder, læse jeres digte og tanker om jeres liv. Jeg...

194
Skrevet for 5 måneder siden

Jeg elsker at lave billeder. Så kan jeg drømme mig ind i en eventyrverden, hvor alt kan ske. Mine billeder er for tiden meget inspireret af naturen på Island. I Danmark findes et band, der hedder  Krauka,  de synger på Islandsk. Forsangeren er født på Island, og han synger om alle de historier, hans mormor har fortalt ham.
Jeg blev inspireret af hans historie om Troldetramp. Så jeg har...

125
Skrevet for 5 måneder siden

Frida og Ludvig er bedste venner. Når vi har det rigtig svært, har vi det med at glemme, hvor vigtigt det er at have gode venner. Måske tror vi ikke, vi kan være bekendt at belaste andre med vores problemer. Måske har vi mange nederlag med i bagagen, så vi ikke stoler på andre, eller vi prøver at undgå flere nederlag.
Vi kan jo have mange venner på nettet, men de rigtige venner IRL...

171
Skrevet for 6 måneder siden

Jeg har en efterhånden gammel mobil. Men se nu lige her. Det er et billede jeg tog i sommers på Island. Panorama. Når jeg kan, kan alle gøre det. 
Så keder du dig i dag. Så prøv det af. Det er sjovt.
Hvis i er to, så er her nogle ideer.
Rigtig god fornøjelse.

Kærlig hilsen

119
Skrevet for 6 måneder siden

Her kommer en lille introduktion til at tegne en ulv. 

Det første billede er et kranie. Jeg har ikke et af en ulv. Men en stor hund har nogenlunde samme kranie. Måske er ulvens lidt længere.
Når man skal tegne en ulv, er det rigtig godt at prøve at forstå, hvordan ulvens kranie ser ud. Ulven lever af at fange sit bytte. Så derfor har den store hjørnetænder, der kan lukke...

159
Skrevet for 6 måneder siden

Kære alle i Cyberhus. I ønskes et godt nytår og tak for mange gode fortællinger og billeder i Cyberhus. Jeg håber i passer på jer selv og dyrene nytårsaften.
Jeg vil glæde mig til et nyt år med mange flere tegninger og billeder fra mobilen i selv har taget. 
Kærlig hilsen 

110
Skrevet for 6 måneder siden

Jeg har mange gode minder fra min barndom. Jeg elsker at tænke på tiden, hvor jeg sad sammen med min mormor for at lave julegaver. Små hjemmelavede gaver af ting jeg fandt. F.eks pynte en tændstiksæske med et billede.Min mormors æsker med alle mulige rester, blev brugt til små dukker, stjerner eller nisser. Det er faktisk blevet det, der stadig giver mig den største glæde.Så idag har jeg haft...

125
Skrevet for 7 måneder siden

 I morges var der Sol i Cyberhus Med et rigtig godt budskab : "I skal huske vær glad hver dag og smile for livet vare ikke evigt og dagen i morgen kender du ikke før dagen er starte idag jeg kigge med lantid nu vil jeg os skriv og dele billede. Kram fra sol <3" 
I kan læse hendes fortælling her.


Jannies billede.
Måske er det bare sådan i Cyberhus. 
Tusind...

135
Skrevet for 7 måneder siden

Jeg tror, mange unge synes december er en mærkelig måned. Der er mange forventninger til julen. Jeg møder mange unge; der synes julen minder dem om, hvad de aldrig har oplevet. Men efter Mollys fine kommentar til gruppechat:
"Hejsa~ Jeg er (næsten) lige blevet færdig med en hyggelig gruppechat, og det har været en af de bedste aftener i lang tid. Der var åbent emne, og vi kom vidst...

125
Skrevet for 8 måneder siden

Der skal være lys og mørke i mine billeder. Jeg kan stadig blive forundret over min egen billedverden.Det samler energien om det vigtige i mit liv. Det sorterer det uvæsentlige fra. 
Kreativitet er den smukkeste juvel, du kan give dig selv, og der findes ikke et menneske, der er præcis som dig. Det er meningen vi skal være kreative: dans, musik og billeder er med til at skabe energi og...

145

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program