Lises blog

Jeg laver billeder på mange måder. Jeg elsker at lege med farver og tusch. Jeg underviser sårbare unge i billedkunst. Jeg elsker personlige udtryk i billeder. Jeg hader kopier.

Seneste indlæg

Skrevet for 1 uge siden

Jeg synes, Akvarel er rigtig sjovt. Selv om der er mange udfordringer i det. Jeg synes, det er den fedeste måde at lege på, slippe kontrollen og lade farven bestemme. Jeg elsker at lege. 
Nu har jeg fundet ud af, at min gamle mobil kan lave video af en rimelig kvalitet. Så lige nu er Akvarel og mobil to af mine bedste venner.
Jeg synes, det er svært at forklare, hvorfor Akvarel er...

20
Skrevet for 1 måned siden

Nu begynder det at blive mørkt tidligt. Et farvel til de lange sommeraftener. Men jeg nyder at tænde lys inde. Det giver tid til at tænke. Jeg synes, mørke og lys hører sammen. Det er en smuk tanke, at man kan tænde et lys, for en man elsker, en man savner, en man har mistet.
For mig er den mørke tid, tiden hvor jeg kan tænke over, hvordan mit liv skal være. Hvad betyder mest for mig....

38
Skrevet for 1 måned siden

På grund af regler om copyright. Har jeg valgt at vi fremover vil udelukke billeder, der er lånt på nettet. Der er stor forskel på, at man låner billeder til privat brug, og lånte billeder i Cyberhus, som er en offentlig virksomhed.
1. I må meget gerne bruge andre billeder i Billedværkstedet, hvis i skriver, hvem i har lånt billedet af.
2.De fleste har en mobil. og det giver mulighed...

50
Skrevet for 1 måned siden

Der er mange børn og unge, der gør indtryk på mig i Cyberhus. Men det er sjældent jeg ikke kan sove om natten. Jeg tror, jeg har mødt verdens modigste dreng, der tør fortælle sin historie her.
Og han har overskud til at fortælle os, hvad vi skal huske hver eneste dag.

"Husk at fortælle det til en voksen hvis du er udsat for vold"

"Vold i hjemmet skader"

"Børn holder...

74
Skrevet for 1 måned siden

I går aftes kom der et billede ind i Billedværkstedet. Det satte mange tanker i gang hos mig. Jeg ved jo ikke, hvilke tanker der gør, at en dreng på 9 år har brug for at sige det med titlen "Vold" som overskrift.
Er det et ønske om at der er en, der rækker hånden frem ? Er det en oplevelse af at være sammen om at stoppe volden ?
Jeg har ofte oplevet, at de mest stille børn har...

77
Skrevet for 2 måneder siden

Jeg elsker mine elever. De er super søde, meget kvikke og nogle gange meget sårbare/sensitive. Vi har ofte talt om, hvor svært det kan være, at være i en verden med mange indtryk, hvis det er svært at sortere/ fukusere på det væsentlig. 
Jeg tror, det må føles som et bombardement af indtryk, og det er skræmmende.
Det der ofte sker, er at tankerne flyver afsted, og der er ikke plads...

84
Skrevet for 2 måneder siden

Nu er jeg hjemme i Danmark og tilbage på min blog. Jeg har været på min første tur til Island. Men det er bestemt ikke min sidste rejse til det smukkeste land.
På Island har man respekt for naturen, fordi det er en voldsom natur med vulkaner og vandfald.Men smider ikke affald nogen steder. Jeg har hørt rigtig meget musik, fordi der er mange Islandske kunstnere, der rejser rundt og giver...

110
Skrevet for 3 måneder siden

Vi lever i et samfund, hvor vi er vant til at have kontrol. Faktisk er det tegn på svaghed, hvis vi ikke har kontrol. Nogle af mine elever får kommentarer på cafe, fordi de spiser i det offentlige rum uden at kende dem.
Jeg vil gerne lave et lille oprør mod kontrol. Kontrol betyder, at du bevæger dig indefor kendt område = trygt område. Det vil din fornuft gerne, og for nogle mennesker er...

292
Skrevet for 3 måneder siden

Det kan være svært at sige, hvor meget plads man har brug for. Ofte mærker vi det først, når vores grænser bliver overskredet. Vi kan mærke det i kroppen, og ofte forsøger vi at lave afstand.
Når man er sårbar/sensitiv, er man god til at mærke, hvordan andre har det. Det er det med at have antennerne ude. Men det kan være meget sværere at mærke sig selv. Derfor bliver grænserne ofte...

169
Skrevet for 4 måneder siden

Papir er et fantastisk matriale. Selv om vi ikke skriver så mange breve mere. Bruger vi stadig meget papir. Jeg har et helt specielt forhold til papir. Det betyder at det er sommer og solskin. Jeg kan stå i min have med fingerne i vand og støbe mit eget papir.Mit papir er lavet af bomuld.
Meget papir er lavet af træ. Men træ og farver duer ikke sammen. Parpir til farver skal være syrefri...

93

© Copyright 2017 - Center for digital pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program