Lises blog

Mine egnen billedverden er min måde at forstå mit liv på. Grafiker fra Århus Kunstakademi, socialpædagog og diplom i undervisning af af psykisk sårbare. Jeg har undervist i billedkunst 22 år på Dalgas Skolen og 12 år i Cyberhus. Jeg elsker billeder, du slev har lavet. Jeg hjælper gerne med tips.

Seneste indlæg

Skrevet for 3 dage siden

 I morges var der Sol i Cyberhus Med et rigtig godt budskab : "I skal huske vær glad hver dag og smile for livet vare ikke evigt og dagen i morgen kender du ikke før dagen er starte idag jeg kigge med lantid nu vil jeg os skriv og dele billede. Kram fra sol <3" 
I kan læse hendes fortælling her.


Jannies billede.
Måske er det bare sådan i Cyberhus. 
Tusind...

11
Skrevet for 2 uger siden

Jeg tror, mange unge synes december er en mærkelig måned. Der er mange forventninger til julen. Jeg møder mange unge; der synes julen minder dem om, hvad de aldrig har oplevet. Men efter Mollys fine kommentar til gruppechat:
"Hejsa~ Jeg er (næsten) lige blevet færdig med en hyggelig gruppechat, og det har været en af de bedste aftener i lang tid. Der var åbent emne, og vi kom vidst...

16
Skrevet for 1 måned siden

Der skal være lys og mørke i mine billeder. Jeg kan stadig blive forundret over min egen billedverden.Det samler energien om det vigtige i mit liv. Det sorterer det uvæsentlige fra. 
Kreativitet er den smukkeste juvel, du kan give dig selv, og der findes ikke et menneske, der er præcis som dig. Det er meningen vi skal være kreative: dans, musik og billeder er med til at skabe energi og...

45
Skrevet for 2 måneder siden

Jeg synes, Akvarel er rigtig sjovt. Selv om der er mange udfordringer i det. Jeg synes, det er den fedeste måde at lege på, slippe kontrollen og lade farven bestemme. Jeg elsker at lege. 
Nu har jeg fundet ud af, at min gamle mobil kan lave video af en rimelig kvalitet. Så lige nu er Akvarel og mobil to af mine bedste venner.
Jeg synes, det er svært at forklare, hvorfor Akvarel er...

40
Skrevet for 3 måneder siden

Nu begynder det at blive mørkt tidligt. Et farvel til de lange sommeraftener. Men jeg nyder at tænde lys inde. Det giver tid til at tænke. Jeg synes, mørke og lys hører sammen. Det er en smuk tanke, at man kan tænde et lys, for en man elsker, en man savner, en man har mistet.
For mig er den mørke tid, tiden hvor jeg kan tænke over, hvordan mit liv skal være. Hvad betyder mest for mig....

65
Skrevet for 3 måneder siden

På grund af regler om copyright. Har jeg valgt at vi fremover vil udelukke billeder, der er lånt på nettet. Der er stor forskel på, at man låner billeder til privat brug, og lånte billeder i Cyberhus, som er en offentlig virksomhed.
1. I må meget gerne bruge andre billeder i Billedværkstedet, hvis i skriver, hvem i har lånt billedet af.
2.De fleste har en mobil. og det giver mulighed...

80
Skrevet for 3 måneder siden

Der er mange børn og unge, der gør indtryk på mig i Cyberhus. Men det er sjældent jeg ikke kan sove om natten. Jeg tror, jeg har mødt verdens modigste dreng, der tør fortælle sin historie her.
Og han har overskud til at fortælle os, hvad vi skal huske hver eneste dag.

"Husk at fortælle det til en voksen hvis du er udsat for vold"

"Vold i hjemmet skader"

"Børn holder...

103
Skrevet for 3 måneder siden

I går aftes kom der et billede ind i Billedværkstedet. Det satte mange tanker i gang hos mig. Jeg ved jo ikke, hvilke tanker der gør, at en dreng på 9 år har brug for at sige det med titlen "Vold" som overskrift.
Er det et ønske om at der er en, der rækker hånden frem ? Er det en oplevelse af at være sammen om at stoppe volden ?
Jeg har ofte oplevet, at de mest stille børn har...

110
Skrevet for 4 måneder siden

Jeg elsker mine elever. De er super søde, meget kvikke og nogle gange meget sårbare/sensitive. Vi har ofte talt om, hvor svært det kan være, at være i en verden med mange indtryk, hvis det er svært at sortere/ fukusere på det væsentlig. 
Jeg tror, det må føles som et bombardement af indtryk, og det er skræmmende.
Det der ofte sker, er at tankerne flyver afsted, og der er ikke plads...

114
Skrevet for 4 måneder siden

Nu er jeg hjemme i Danmark og tilbage på min blog. Jeg har været på min første tur til Island. Men det er bestemt ikke min sidste rejse til det smukkeste land.
På Island har man respekt for naturen, fordi det er en voldsom natur med vulkaner og vandfald.Men smider ikke affald nogen steder. Jeg har hørt rigtig meget musik, fordi der er mange Islandske kunstnere, der rejser rundt og giver...

135

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program