Blogs

Jeg er en frisk og udadvendt pige på 19 år.. Falkonergårdens Gymnasium .. Udover dette er jeg mentor for sårbare børn og unge, formand for foreningen og salgskonsulent hos Gjensidige Forsikring.
Jeg elsker naturen og bruger ofte min tid på at nyde den friske luft.. Det er et perfekt sted...

Her kommer nok snart en beskrivelse af HKCamillas blog :-)

Her deler Cyberhus nyheder om design, funktionalitet, åbningstider, ferie og meget mere :)

Hej alle sammen c:
Jeg er en 17 årige Histisk kunst elsker, er fød i Limerick, Irland.
Jeg er Irsk-Fransk-Svensk og er ikke dansk, Jeg går på HDE (Højer Design Efterskole) på deres Animation linje og i min fritid tegner jeg og studere jeg antonomi (til at tegne)

Her kan du læse om hvad der sker i Cyberhus' gruppechat.
Den er åben alle torsdage 18-21 for unge i alderen 9-23 år.
Nogle gange har vi fokus på et bestemt emne, og i den forbindelse kan vi også invitere en gæsterådgiver med. Det kunne f.eks. være en læge, psykolog, behandler eller...

Her kan du læse indlæg fra unge som ikke har deres egen blog, men alligevel har tanker eller erfaringer de gerne vil dele.

Jeg laver billeder på mange måder. Jeg elsker at lege med farver og tusch. Jeg underviser sårbare unge i billedkunst. Jeg elsker personlige udtryk i billeder. Jeg hader kopier.

Jeg er en pige på 21 år, som er vokset op med en alkoholisk far. Mine forældre er skilt og jeg har to halv søskende. Min blog kommer til at handle om min barndom og om hvordan det har været for mig, at have ansvar for mine to mindre søskende.

Jeg hedder Mikkel og bor i Odense. Jeg er 19 år gammel og til dagligt læser jeg til social- og sundhedsassistent, da jeg elsker at arbejde med og være noget for mennesker - der har brug for omsorg og støtte.

I min fritid arbejder jeg i Bilka i informationen og træner en del. Derudover...

Hej venner, velkommen til min blog!
Mit navn er ikke Pallione, men det er ikke så lang derfra, jeg har valgt at bruge dette alias da der vil stå nogle meget personlige ting på min blog, som jeg ikke er interesseret i at alle mennesker (hovedsageligt mine venner og familie) kan knytte til...

© Copyright 2017 - Center for digital pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program