Hvad er det der går galt for mig..?

forumspørgsmål

Hvad er det der går galt for mig..?

forumspørgsmål af
A
20 år
Oprettet 6 måneder 1 uge siden

Halløjsa!

Så jeg har lige brug for at høre nogle andre tanker om denne “problemstilling”

Sagen er den at jeg er 20 år gammel og stadig ikke engang har været tæt på at få mit første kys. Fred være med det tho. Det der virkelig går mig på er, at jeg ikke engang har haft nogle romantiske interaktioner…
I fredags var jeg dog i byen med mine veninder og efter et par drinks fik jeg samlet mig mod til at tage med på floor 🕺 hvilket var pisse fedt. Jeg er normalt ret genert og har virkelig svært ved at udfolde mig også i situationer hvor alle andre gør det samme. Men jeg fik samlet mig mod og havde en fest with my girls!
Flere fyre - både nogle vi kendte og ikke kendte - var henne for at danske med mine veninder, men der var ingen der ligesom spurte/ville danse med mig. Og nu kan jeg ikke lade være med at sidde og spekulere i hvad det er der gør at fyrene ville danse med dem, men ikke mig? Ser de bare meget bedre ud end mig, eller hvad er det der gør det?
Jeg synes ikke jeg er en grim kunde, sådan lidt shy cute, men heg ER usikker på min krop. Jeg er til den lidt større side hvor mine veninder har den helt rigtige figur(selvom alle i mine øjne er kønne uanset hvad, måske på nær mig selv) Så har I nogle idéer til hvad det er der gør det? Er det fordi jeg udstråler usikker hed? Er jeg bare ikke attraktiv?
For jeg FØLER mig overhovedt ikke attraktiv på nogle måder lige nu. Min selvtillid er helt i bunden lige nu😭

Hvis du er kommet helt her til, TAK for at ville læse med

- ❤️

Kommentarer

Hej A
Det du skriver kender jeg godt, så du står ikke alene. Jeg har nu prøve det at pigerne ikke kommer hen hvis mig og min kammerat er i byen ca. 1 gang om året men pigerne står med fyre der bare ser bedre ud ind mig, da jeg nok lige også har lidt ekstra kilder på. Men jeg har lært som jeg vil råde dig til er at du går hen og snakker med fyrene og hvis der er dans invitere du dem op til dans og hvis der er en fyr du synes er lækkert så skal du bare spørge om du må give ham et kys. Det kan godt være du bliver afvis nogle gange men du skal bare forsætte og sige til dig selv godt klaret selv om du bliver afvist bare det med at du spørge fyren er flot. Snakker du med din veninde om det, med hvad du har det ?

15

Jeg synes helt klart at det faktisk godt være godt at blive afvist, for alle de fejl man laver hjælper også en i fremtiden. Jeg er nu ikke lige helt typen som går i byen fordi a de mennesker jeg vil møde har travlt med andre ting, men jeg ville mene at du skal prøve at lave nogle ændringer i den hverdag hvis de selv mener at du ikke er særlig køn. Jeg plejede også at være helt vildt tynd altså som i virkelig tynd (nogle folk troede at jeg havde en spiseforstyrrelse), Men så fandt jeg ud af at jeg kunne melde mig end i det lokale fitness og få løftet nogle vægte og det hjælp virkelig meget på min selvtidlig, i starten var det vildt hårdt at komme afsted, men jeg tænke bare på hvordan jeg ville se ud vis jeg kom afsted og hvordan jeg ville se ud hvis jeg ikke kom afsted.
Jeg begyndte og at lytte til andre på YouTube og jeg slettede mange af mine sociale medier, fordi jeg ikke gad at kikke på andres når det kun ville vise hvor langt bagud jeg var, men så sagde en af de youtubere som jeg lyttede til at jeg skulle prøve at tænke en dag adgangen og sætte en masse små mål for mig selv, som fx. at jeg skulle afstætte noget af alt det sodavand og alkohol med andre alternative som vand og den slags

Husk du skal ikke gøre noget som er nemt og måske føles godt lige nu for i mange tilfælde ender det med at din fremtidig dig ville fortryde det.

Jeg håber jeg du kan bruge min kommentar til noget nyttigt
Og jeg ønske din fremtid det alder bedste.
Amen

10

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program