Ikke onani

forumspørgsmål

Ikke onani

forumspørgsmål af
Signe
15 år
Oprettet 3 år 3 uger siden

Hej jeg har et spørgsmål.

Er der andre derude ligesom mig som ikke onanere på grund af en bestemt religion eller anden overbevisning? 

Mit synspunkt og mit argument for jeg ikke onanere er fordi jeg tror på den buddistiske tro om at have kontrol over sin egen krop. Fx at selv kunne styre sine tanker og hvornår man vil være tændt. Og man ikke handler på hver eneste seksuelle tanke. Det hedder også cølibat.

andre som mig?

Kommentarer

Jeg er muslim og jeg onanere ikke 

71

Ved ikke så meget om det, men har to gode veninder. de er begge to født i Danmark, men deres forældre kommer fra Afghanistan. De går ikke med tørklæde, men siger at de pga deres kultur nok ikke burde onanere. Det er ikke velset. Men de gør det alligevel, enten sammen eller hver for sig. De kan bare ikke la vær. Selv synes jeg det er ærgeligt hvis man ikke onanere. Tror det er en god måde at lære sin krop og kende på så man er forberedt til man skal gøre det rigtigt. Bare min mening.

73

jeg er ateist

75

Hvad har det med det andet at gøre?

74

Mine forældre stammer fra Iran og er muslimer. Så jeg må faktisk ike onanere. Men jeg intresserer mig ikke for det her religion og jeg lytter mere efter mine danske veninder. Så jeg onanerer. Men mine forældre må ikke vide det!

65

Hvis din religion forbyder dig at onanere, så er din religion på vej til tá miste deres godkendelse som trossamfund. At opfordre til ikke at mastubere er en overrrædelse af straffelovens bestemmelser, det er nemlig en direkte opfordring til selvskade. De er anbefalet af sundhedsmyndighederne at masturbere, og det er sundt. Ydermere arbejder mani det sociale med at underdtøtte borgerens lyst og ret til onani, og der findes en guide på 54 sider omhandler dette emne, som bruges aktiv på døgninstitutioner, plejehjem osv.

34

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program