Souvenir - sjovt og musikalsk.

blogindlæg

Souvenir - sjovt og musikalsk.

Skrevet af
CamillaA
Oprettet 11 år 4 måneder siden

Der er eller har været en forestilling tilbage i år 2011 eller 2010, tror det var 2010! Der kørte en forestilling, der hed Souvenir med Henrik Koefoed og Lise-Lotte Lohmann. Altså jeg fik så aldrig set forestillingen, da den jo nærmest kun kørte i Vendsyssel og sådan noget, og der bor jeg jo ikke. Så jeg har kun set trailerne til stykket, hvilket var sådan oka. 

Jeg søgte lidt på nettet i går, som jeg altid gør, når jeg vil finde noget. Rent tilfældigt da jeg søgte under navnet Henrik Koefoed, så så jeg at der var lagt et klip ud fra noget Awards 2010 eller sådan noget i den stil, hvor der blev vist et bid fra forestillingen, så syns jeg pludselig, at det var sjovt at se.

Men jeg syns bare, det er en skam, at det ikke er hele forestillingen, for det kunne være endnu mere fedt at se. Sådan er det jo altid. Det er jo altid federe at se en hel forestilling frem for et kort klip.

Men jeg syns nu alligevel, at det er et rimelig oka fedt klip, selvom det kun varer nogle minutter. Så derfor har jeg valgt at sætte videoen ind i bloggen. :)

Knus CamillaA og glædelig bag(h)jul. :D

Kommentarer

Det er Liselotte Nielsen. En helt anden person. Og forestillingen er virkelig hylende morsom

191

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program