VUC her kommer jeg! :D

blogindlæg

VUC her kommer jeg! :D

Skrevet af
CamillaA
Oprettet 8 år 11 måneder siden

I dag var jeg til en samtale på VUC i København med de resultater, at jeg efter sommerferien starter. Jeg fik spurgt om alt det, jeg ville spørge om mere eller mindre. Jeg fik taget noter og generelt fik jeg et ret godt overblik over det hele. Jeg skal bare lige betale de 360 kroner, det overlever man jo nok. :) 

 

Men egentlig er jeg ret stolt af mig selv, at jeg er kommet til det punkt i mit liv, hvor jeg bare siger: "Jeg vil gerne have noget ud af mit liv." Eller hvad man nu siger. Jeg har selv taget det initiativ at tage til samtale på VUC og dernæst skulle starte. Det er ret vildt på en måde, men jeg tror også, det bliver svært med noget nyt, og sådan er det jo. Men jeg ved bare, hvordan jeg havde det efter, jeg var stoppet på K-U-B-A og begyndte og tage uddannelsen som skuespiller, jeg var godt nok nedtrykt i starten. For jeg savnede sgu stedet, men egentlig tror jeg også, det bliver rart.

 

Jeg fik i hvert fald talt om, at jeg havde det i tankerne, at jeg gerne ville på HF 2 årig bagefter, og hvordan man kommer dertil. Først 9. klasse i et halvt år, dernæst 10. klasse i 1 år og så bagefter selvf, hvis man består og alt sådan noget, så kan man jo så tage HF 2 årig. Jeg vil i hvert fald stræbe efter det, for jeg tror godt, at jeg kan komme langt. Jeg har jo fået helt ny mod på livet efter jeg er begyndt på denne her uddannelse. 

 

Men jeg er super glad og ret stolt af mig selv, jeg er jo kommet langt i forhold til, hvor jeg har været før i tiden. Jeg er i hvert fald spændt, og alt i alt er det jo gået godt. :D

Kommentarer

Er sikker på at du ikke kommer til at fortryde dit valg. Har selv haft det psykisk svært i mange år, - men en dag vågnede jeg og tænkte " jeg skal da ha' en uddannelse!" Nu går jeg på HF lektielet 1 år og håber sådan jeg består mine eksamener og kommer på videre på 2. År :)
Held og lykke samt tanker herfra

772

Hvorfor dog fortryde? I forvejen har jeg ingen eksamen, og jeg er jo tvunget til at tage uddannelser og få et job ud i fremtiden og nutidens krav er rimelig høje i forhold til i gamle dage. Jeg får den støtte, jeg har brug for af familie. Og uanset hvor meget, jeg så end ville sige til min sagsbehandler om, at jeg har det skidt, det er da lige meget, for jeg skal da bare ud i arbejd. Eller også sætter de mig på nogle skoler eller arbejds muligheder for handicappede. Jeg har intet imod handicappede, men jeg er ikke selv fysisk handicappede og har ligesom brug for at være sammen med nogen, der er skal man sige fysisk aktive, men det er jo også et forkert ord valg. Der er ingen perfekte mennesker, og vi er alle mere eller mindre handicappede på en eller anden måde.

Men selvom jeg har det psykisk svært, så må jeg se mig udover det. For på en eller anden måde har jeg fået selvtilliden tilbage og troen på, at jeg faktisk godt kan, og hvis der er noget, der er svært fx af lektier eller noget i dagligdagen, så får jeg hjælp af familie.

Jeg vil gerne se mig udover den del, at man er afhængig af kommunen, for det sted føler jeg mig ikke ligefrem længere. Jeg syns min sagsbehandler derimod er ret så åndssvag at høre på. Hun gør tingene meget værre end de er. Det kan godt være, jeg psykisk kan have det skidt, men der er da dem, der har det langt værre end mig.

Man kan også sige, havde jeg nu aldrig nogensinde blevet mobbet, så havde jeg nok rent psykisk ikke haft det så svært den dag i dag. Medmindre der selvf skete noget andet, men det er sket, og så må det, der ikke har slået mig ihjel, gøre mig endnu mere stærkere. Det er sgu rart, når man får selvtillid, mod og vilje til at gøre nogen ting.

Jeg er så eksamens angst, at jeg ikke fik min eksamen dengang, jeg ville sgu ikke. Nu vil jeg gerne, det er jo trods alt 5 år siden, jeg droppede ud af skolen. Man må jo tage nogen chancer. :D Så må det jo koste lidt sved og tårer ind imellem, jeg tror nemlig godt, at jeg kan. For jeg vil. :)

761

STORT tillykke, Camilla :).

Jeg blev lige inspireret af dit blogindlæg til at lave et selv:

http://cyberhus.dk/blogs/til-unge/mais-blog/sunshine-through-rain

698

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program