Inspiration til at deltage i koreografi konkurrencen.

blogindlæg

Inspiration til at deltage i koreografi konkurrencen.

Skrevet af
CamillaA
Oprettet 9 år 1 uge siden

Praktikken gik fint, vil jeg da mene. Jeg syns da, at det var spændende, og jeg blev faktisk ret så meget inspireret til at prøve at deltage i det der koreografi konkurrence, som der jo var, da jeg var i praktik. Det var nemlig ret interessant.

 

Så jeg tænkte egentlig, at jeg ville spørge Linnea, om hun havde lyst til at prøve at være med til at lave en koreografi dans og så optræde, og det var hun ret så frisk på. Altså vi begge skal være koreografer og finde på ideer til dansen.

 

Vi har stort set også allerede fundet på en masse ideer. Temaet er modsætninger, altså yin og yang, sort og hvid. Det er vores tema. Og selve vores kostume kommer til at blive sort og hvidt. Fx skal jeg være malet en smule sort i ansigtet, have hvid bluse og sorte bukser på og Linnea skal være malet hvid, have sort bluse og hvide bukser på. Og det der maling i hovedet skal jo være ligesom, når man ser yin og yang tegnet. Fx har jeg malet min højre del af hovedet en smule sort, så skal Linnea være hvid på den anden side. :D  Og så har vi aftalt, at vi skal danse med sko på, for jeg kan ikke holde ud at være på barefødder, det bliver for koldt. Men sådan i hovedtræk skal vores tema være modsætninger. 

 

Det er i hvert fald dejligt, at Linnea er så frisk og åben på at prøve noget nyt. Jeg elsker selv at danse, altså jeg har jo selv danset i dans i nordvest med break og moderne dans. Men det kræver jo noget intenst "træning" at blive gode til selve dansen. Heldigvis er der 1 år til, at det skal ske, men selve tilmeldingen skal jo nok ske om nogle måneder. Jeg vil i hvert fald holde øje med det, og imellem tiden vil vi øve dansen. Og vi har allerede en ide til start og slut. Og så er vi i gang med at finde musik/lyd, og vi har begge fundet noget, og vi havde allerede tænkt os at prøve det af i løbet af næste uge. Det skal nok blive interessant. :)

 

Jeg blev på en måde overrasket, men alligevel ikke, over at hun sagde ja til at ville prøve det af. Det er jo kun super fedt. Så pt skal tiden jo gå med at finde musik og øve koreografi, og jeg har lovet at klippe musikken sammen, efter som det kommer til at være flere forskellige numre, der bliver brugt, men kun enkelte minutter eller sekunder af en sang/lyd. Men jeg tror faktisk, at det bliver fedt i længden. :D Tror det bliver sjovt at arbejde med Linnea bare hende og mig. Vi bestemmer jo selv, hvordan tingene skal gøres og laves. :)

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program