Blevet forlovet, sker mange ting pt.

blogindlæg

Blevet forlovet, sker mange ting pt.

Skrevet af
CamillaA
Oprettet 10 år 5 dage siden

Det er efterhånden længe siden, jeg sidst har skrevet et indlæg, og jeg går jo meget nøje op i, at man mindst en gang om måneden får skrevet et indlæg, og det her må så blive mit første og sidste i denne måned, for jeg tror ikke, jeg skriver herinde igen før i næste måned.

 

Men der er sket rigtig mange ting i det lange løb, eller i hvert fald i noget tid. Jeg er blevet forlovet og bruger nærmest kun min tid sammen med min forlovede. Så sidder ikke så meget ved computeren, som jeg har gjort. Men det kommer nok til at ske igen på et tidspunkt. :) Eller måske ikke ligeså meget som før i tiden.

 

Men jeg har også bare ligget syg, ligget syg og ligget syg. Den værste omgang var nu, da jeg lagde mig med bihulebetændelse, det varede i over 2 uger, og så er der stadig lidt rester tilbage af sygdommen endnu. Det er forfærdeligt. Og nu har jeg åbenbart haft for meget fravær i skolen på det sidste, så nu skal de have en skide lægeerklæring. Og det værste er sgu, da Robert kom ind på nogle billeder på min facebook profil, som han siger, der står dato på ja, men på de billeder er datoen altså fra i sidste måned, og de er også tilføjet i sidste måned, hvor jeg ikke lå syg, og de er ikke taget til træning, men herhjemme. Jeg har bare trænings tøj på og lavede nogle Kung-Fu billeder ud af det herhjemme, da jeg ikke var syg. Altså så bliver man altså lidt sur, når man bliver beskyldt for noget, der ikke er aktuelt. Da jeg lå syg, der lå jeg sgu syg. Jeg var dopet på piller hele tiden. Og når jeg ikke var på piller, så rendt jeg faktisk bare rundt og havde det rigtig dårligt. 

 

Og så kom jeg selvf med sådan en seddel, som der skal skrives på af dem og af mig selv, for at jeg kan få den skide lægeerklæring, men så begyndte Robert på alt det der med: "Jamen, det er jo ikke en lægeerklæring." Bla bla bla. Og jeg prøvede at forklare, hvordan det hængt sammen, og at det altså blev til en lægeerklæring, når jeg gik op til lægen med sedlen. Altså så dum kan man sgu ikke være. Altså undskyld mig! Det gjorde mig sgu lidt irriteret. For uanset hvad jeg forklarede, så fattede han det bare ikke. Altså så er man altså også godt tungnem.

 

Men altså ellers går det vel udmærket. Jeg er oka glad og tilfreds, men der er selvf mange tilfælde, hvor jeg ikke er så glad og tilfreds, men sådan er det. Jeg prøver at tage alt som det kommer og så er det det. Jeg kan ikke rigtig gøre andet.

 

Vi skal også til og i gang med vores afslutningsforestilling, det bliver nu meget godt, men også rigtig hårdt for det er 8 uger, hvor man absolut ikke må ligge syg! Hvis man ligger syg i en uge, så bliver man skrevet ud af manuskriptet! Så det bliver hårdt, men sikkert også meget fedt. :)

Kommentarer

Wow! Tillykke med forlovelse!

Fortæl noget mere :) hvordan skete det? Har I snakket om bryllup i lang tid?

Det er altid stort og spændende med en forlovelse.

247

Vi var på restaurant, da han spurgte, vores måneds dag 11. April. Vi har faktisk ikke kendt hinanden særlig længe, så vi har ikke talt særlig meget om bryllup. Men vi har snakket om, at den dag vi skal giftes, der skal det være den 11. Marts, for der begyndte vi at komme sammen, ligesom vi blev forlovet den 11. April. Så kunne det være lidt sjovt, men samtidig hyggeligt at blive gift den 11. Marts. Men vi har det da godt sammen. :)

252

Et stort tillykke. Hvor er du heldig. Masser af hjerter din vej.

222

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program