Øvning og øvning af forestillingen.

blogindlæg

Øvning og øvning af forestillingen.

Skrevet af
CamillaA
Oprettet 8 år 10 måneder siden

Jeg er godt nok træt, det har været en lidt hård uge, vil jeg sige. Vi har øvet, øvet og atter øvet vores forestilling.

 

Der er blevet ændret lidt små detaljer, men det er ikke særlig meget. Fx så skal Linnea hoppe op på mig og i starten skulle hun hoppe op på min ryg, imens jeg står op, men nu for at det skal virke, så skal det ske foran, sådan så hun springer op i mine arme, så jeg holder hende, så hun får lav status og jeg høj status, men det ændrer sig hurtigt igen lige efter, hvor hun glider ned og peger på telefonerne, så får hun høj status og jeg lav. Det mest komiske var, at første gang vi lavede et forsøg på det, så kom hun næsten op, anden gang lidt bedre, men tredje gang der lykkedes det bare. Det var en hel vild oplevelse, at jeg bare stod der og holdt hende oppe for første gang, hvor det rent faktisk lykkedes. Men super fedt.

 

Men forestillingen er begyndt at tage form efterhånden, der er jo også kun små 3 uger tilbage til at vi skal spille, så det er ret kort tid. Men jeg tror, at forestillingen bliver fedt at spille forestillingen for publikum. 

 

Så har jeg været til samtale på kommunen, det gik vel oka, men alligevel syns jeg det gik ad helvedes til. Men vel oka i realiteten. 

 

Så har min forlovede købt mig en fiskestang til når vi skal på sommerferie, og når vi skal fange makreller i august. Det er faktisk en rigtig lækker stang på 10 fods, meget lang. Men den er ret fed. :)

 

Men ellers er det ikke fordi, at der sker det store. Nu nyder jeg bare, at det er weekend. Det er rart. :)

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program