Ørkenens Sønner dagen. :D

blogindlæg

Ørkenens Sønner dagen. :D

Skrevet af
CamillaA
Oprettet 8 år 11 måneder siden

Jeg havde en super oplevelse i tirsdags, hvor jeg langt om længe var inde og se Ørkenens Sønner. :D 

 

Jeg tog jo direkte fra skole og til Tivoli, og jeg skulle jo ind og se dem med min forlovede, så han ventede på mig udenfor hovedbanegården og så tog vi ind i tivoli og slappede af og nød vejret. Først og fremmest var vi der rimelig tidligt, så vi brugte tiden på at købe nogle armbånd, hvor der kunne skrives navn på, og så købte vi et til min mor, hvor jeg gerne ville have, der skulle stå mor. 

 

Bagefter gik vi rundt og nød det gode vejr, og så fik vi os lidt is. Jeg spiste en vaffel med is og min forlovede spiste en almindelig softice. Og så skulle vi jo have mad, og vi begge valgte en bøf bearnaise, det var udmærket. Efterfølgende i ventetiden fik vi os en gang popcorn og så slappede vi ellers bare af. Og så blev dørene jo åbnet til Ørkenens Sønner, og så kan du/I tro, at jeg fik fart på. :P Selvf afslappende. Jeg skulle jo nå at købe ting.

 

Jeg købte en rød og en lyserød fez, en t-shirt af de nye, der var kun den ene nye, manchet knapper, iphone cover, ny nøglering, nyt skråbånd, cairo amts folkeblad og det var vist det. Det er da også udmærket med ting. :D Jeg havde allerede t-shirten på dagen efter. Selvf havde jeg det. :P Hehe.

 

Men det var et kanon fedt show. Jeg fik virkelig grinet og moret mig. Det fede var måden, de kom ind og startede loge scenen på. De kom nemlig ind med gangstativer, og når de var færdige med at bruge dem, skulle Asger Reher få dem alle sammen ud på engang. Det var hylende morsomt. :D Haha. Og da landmandssketchen kom og vi fik at vide, at der var sket et dødsfald på gården og man så, at det var Grethe, tænkte man virkelig: "Stakkels Grethe." De andre er jo altid onde ved hende. Men så var hun slet ikke død, hun sov bare meget tungt. :D Men sjovt var det hele vejen igennem. 

 

Jeg syns i hvert fald virkelig, at de har formået at lave et fedt show, som bare var skal man sige perfekt? Godt var det. En scene der også var sjovt var helt klart Huset På Christianshavn scenen. Den var godt nok sjov. Søren Pilmark som Emma, Henrik Koefoed som Clausen, Niels Olsen som flyttemand Olsen og Asger Reher som Meyer. Og bedst af alt skulle det forestille, at konerne var taget på højskole, og så tog de derhen, og de tog selvf en bus med en masse frække sygeplejersker. :D Og så fik de to valg lige pludselig, om de skulle tage til sygplejske højskolen eller den hvor deres koner er. Hehe. 

 

Men det var nu sjovt lavet. Jeg gik i hvert fald derfra meget glad og tilfreds og fuldstændig helt op at køre. :D Men ja, god dag. :)

 

Alle andre dage har jeg ikke det store at sige om, har været meget træt. Ellers ingenting. Selvf været i skole. Tja.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program